Actual Showbiz

Actorul Kevin Spacey a ridicat premiul pentru întreaga carieră la câteva zile după ce a apărut la tribunal

Actorul Kevin Spacey a ridicat premiul pentru întreaga carieră la câteva zile după ce a apărut la tribunal
retetesivedete/RV

La numai câteva zile după ce a apărut în instanță acuzat de agresiune sexuală, actorul Kevin Spacey a fost recompensat cu un premiu pentru întreaga carieră.

Cunoscutul actor Kevin Spacey a ridicat premiul pentru întreaga carieră la câteva zile după ce a apărut la tribunal, acuzat fiind de agresiune sexuală

Kevin Spacey, câștigătorul a două premii Oscar s-a aflat la Torino, în Italia, unde a fost onorat cu premiul pentru contribuția sa la dezvoltarea cinematografiei.

Sky News a relatat marți, 17 ianuarie 2023, că Spacey s-a aflat la Torino inclusiv pentru a preda un masterclass, dar și pentru o proiecție a filmului American Beauty din 1999.

Într-un interviu pentru agenția locală de știri Ansa, el a declarat că nu s-a retras din viața publică, deși acesta a fost primul său discurs de când acuzațiile au ieșit la iveală în 2017.

În timpul discursului său, Spacey a mulțumit Muzeului Național al Cinematografiei din Torino, pentru că a avut „le palle” – „bile” în italiană – pentru a-l invita. Celebrul actor a spus: „Inima mea este foarte plină față de Muzeul Național al Cinematografiei pentru că a avut „palle” să mă invite în această seară”.

El a continuat mulțumindu-le directorului muzeului, Domenico De Gaetano, și șefului departamentului de relații internaționale, Marco Fallanca, pentru organizarea evenimentului: „Prin acordarea acestui premiu, ei apără cu tărie realizările artistice și pentru asta trebuie să fie aplaudați.”

Spacey, care și-a filmat cel mai recent rol la Torino, în filmul Omul care l-a desenat pe Dumnezeu, al regizorului Franco Nero, a acordat o mențiune specială managerului său, Evan Lowenstein.

El a spus: „Evan nu numai că a fost alături de mine. A stat în fața mea când aveam nevoie să fiu condus și a stat în spatele meu când aveam nevoie să fiu împins”.

Amintim că Spacey a apărut vineri în fața unui tribunal din Marea Britanie prin legătură video, unde se confruntă cu alte acuzații de agresiune sexuală.

În timpul audierii, acesta a negat trei capete de acuzare pentru ultraj contra bunelor moravuri, trei capete de acuzare pentru agresiune sexuală și un cap de acuzare pentru determinarea unei persoane să se angajeze într-o activitate sexuală fără consimțământ.

Procesul lui Spacey de la Londra este programat pentru luna iunie, când va fi acuzat de o duzină de fapte, potrivit cărora a agresat sexual patru bărbați între 2001 și 2013. El a pledat nevinovat, după ce s-a confruntat anterior cu acuzații și în SUA, unde a fost găsit nevinovat.

În pofida acuzațiilor multiple, Kevin Spacey rămâne un favorit al publicului din cinematografie și al celor din industrie, care i-au acordat un premiu de apreciere pentru întreaga carieră.