Actual International

Acuzații grave la Washington: Dinastia Rothschild controlează vremea

Acuzații grave la Washington: Dinastia Rothschild controlează vremea
AP

La alegerile de marți, Muriel Bowser se confruntă cu o furie crescândă din partea alegătorilor din cauza criminalității și a lipsei de adăpost din capitala SUA.

District of Columbia Mayor Muriel Bowser (AP Photo/Patrick Semansky)

Primarul Washingtonului, Muriel Bowser, va încerca marți să-și mențină locul în timp ce se confruntă cu alegătorii pe fondul preocupărilor tot mai mari cu privire la politicile sale din capitala Statelor Unite ale Americii.

Bowser, primarul cu două mandate din Washington DC încearcă să evite provocările de la o pereche de membri ai Consiliului, în timp ce districtul se confruntă cu ratele în creștere ale criminalității și cu preocupările privind persoanele fără adăpost.

Bowser a avut un al doilea mandat tumultuos care a surprins-o prin confruntări repetate cu Donald Trump și mersul pe o sfoară printre propriul ei departament de poliție și o coaliție vocală de activiști condusă de Black Lives Matter.

Principalii ei provocatori sunt Robert White și Trayon White, care nu sunt rude unul cu celălalt. Ambii o acuză pe Bowser că a gestionat greșit problemele de siguranță publică pe fondul creșterii ratei criminalității și că îi favorizează pe dezvoltatori, deoarece costurile în creștere ale vieții scot familiile de culoare din oraș.

Robert White are o istorie de campanii de insurgență de succes, după ce a demontat un mandatar bine-înrădăcinat pentru un loc în Consiliu în 2016.

Trayon White

Trayon White invocă în mod deschis spiritul regretatului primar al DC, Marion Barry, care rămâne o figură controversată, dar iubită printre mulți cetățeni din Washington.

White a fost criticat în 2018 pentru că a susținut că Rothschild, o dinastie bancară evreiască și subiect frecvent al conspirației antisemite, controlau condițiile meteorologice din Washington. Mai târziu, el a spus că nu și-a dat seama că nota sa ar putea fi interpretată ca fiind antisemită.