International

Melania Trump, încrezătoare că va reveni la Casa Albă: „Niciodată să nu spui niciodată”. Ce șanse sunt ca Donald Trump să revină

melania donald trump

Potrivit CNN, fosta Primă Doamnă a SUA, Melania Trump, a lăsat să se înțeleagă că s-ar putea întoarce la Casa Albă, în condițiile în care Donald Trump ar putea candida pentru un nou mandat de președinte în 2024. După întreg scandalul de la ultimele alegeri, atunci când s-a considerat furat la numărul de voturi, Donald Trump are șanse mari să revină la conducerea celui mai puternic stat din lume.

Melania Trump, încrezătoare că va reveni la Casa Albă: „Niciodată să nu spui niciodată”. Ce șanse sunt ca Donald Trump să revină

Melania Trump a lăsat să se înțeleagă că în 2024 s-ar putea să revină la Casa Albă. Ea a vorbit despre posibilitatea ca soțul ei, Donald Trump să candideze pentru un nou mandat prezidențial, după cum relatează CNN.

„Cred că am realizat multe în cei patru ani ai administrației Trump”, a spus Melania Trump pentru Fox News.

Acesta a fost primul său interviu pe care l-a acordat de la încheierea mandatului de președinte al lui Donald Trump. Întrebată dacă ar putea reveni la Casa Albă, din nou, în cazul în care Donald Trump candidează din nou, ea nu a respins ideea, chiar dacă nu a dat un răspuns tranșant.

„Niciodată să nu spui niciodată”, a afirmat Melanie Trump.

Melania Trump și afacerea ei unde se plătește cu criptomonede

De asemenea, interviul a scos la iveală și preocupările celor doi din prezent, proiectele NFT. Fosta primă doamnă este implicată în producerea și vânzarea mai multor jetoane nonfungibile (NFT). Este vorba despre obiecte de colecție digitale și, de multe ori, piese de artă digitală pe care le comercializează prin intermediul site-ului său. Aceste articole pot fi achiziționate doar cu criptomonede.

Se pare, însă, că afacerea lui Melanie Trump nu merge foarte bine, dat fiind că primul lor de NFT scos la vânzare, la începutul acestui an, nu i-a adus veniturile scontate. Vânzările nu au atins pragul de 250.000 de dolari pe care contuse fosta primă doamnă.

Soția fostului președinte Trump a spus, în timpul interviului, că „o parte din încasările” din vânzarea  acestor NFT-uri, listate la 150 de dolari bucata, vor fi direcționate în vederea susținerii copiilor aflați în asistență maternală.

Organizațiile non-profit sau fundațiile de protecție a mediului au devenit pentru soțiile președinților americani un obicei, fiind cunoscute amplele acțiuni prin care se încearcă crearea unei „lumi mai bune”.

Melanie Trump nu a declarat niciodată în intervențiile sale publice câți bani a încasat din vânzarea acestor articole digitale.

Hillary Clinton, avertisment despre un nou mandat a lui Donald Trump

Fostul secretar de stat al SUA, Hillary Clinton, crede că Donald Trump se pregăteşte să candideze din nou în 2024, pentru un nou mandat de președinte al Statelor Unite. Clinton atrage atentia că dacă magnatul american va fi din nou liderul Casei Albe, acest lucru ar însemna sfârșitul democrației.

„Dacă aş fi parior, aş spune că Trump va candida din nou. Dacă nu va fi făcut responsabil şi reuşeşte s-o facă din nou, cred că acesta va fi sfârşitul democraţiei noastre” a declarat Clinton într-un interviu difuzat joi de postul MSNBC, citat de dpa.

Legătura dintre Donald Trump și Rusia, povestea creată de echipa de campanie adversă

Luna trecută, Consilierul Special pentru Departamentul de Justiție al SUA, John Durham, a afirmat într-un document depus în instanță, că CIA a ajuns la concluzia că datele furnizate de avocatul campaniei lui Hillary Clinton, Michael Sussmann, care susținea că există o coordonare între Donald Trump și Rusia, nu sunt „plauzibile din punct de vedere tehnic” și au fost „create de utilizator”, adică de echipa de campanie a lui Clinton.

În documentul depus, Durham, care conduce investigația federală privind originile legăturii dintre Trump și Rusia, a răspuns la obiecțiile formulate de apărarea lui Sussmann cu privire la probele care ar putea fi admisibile la procesul lui Sussmann, care va începe luna viitoare. Sussmann este acuzat că a mințit FBI spunând că nu a participat la o întâlnire în numele unui anumit client, când, de fapt, a prezentat informațiile în numele campaniei lui HIllary Clinton și al unui director de tehnologie cu care a lucrat.