Lifestyle

Adevarul despre carnea la gratar! Nutritionist: „Cea mai nesanatoasa”

Adevarul despre carnea la gratar! Nutritionist: „Cea mai nesanatoasa”

Adevarul despre carnea la gratar! Un nutritionist celebru a dezvaluit care sunt greselile pe care romanii le fac atunci cand vine vorba de alimentatie.

Invitat în emisiunea Puterea Cuvântului, realizată de Evenimentul zilei, nutriționistul Cristian Mărgărit a vorbit despre greşelile pe care le facem în alimentaţie astfel încât kilogramele se adună, în loc să scadă.

Mai mult de jumătate dintre români au probleme cu greutatea, iar cifrele cresc de la an la an. Asta deşi mai toată lumea ţine diete de slăbit şi consideră că mănâncă sănătos. Ce obiceiuri alimentare nocive au românii și de ce e bine să avem o dietă diversificată și moderată cantitativ aflați din interviul video ataşat.

Pe scurt:

>> După zilele de sărbătoare “câștigul” în greutate este în cele mai multe cazuri între 2 – 4 kilograme. Ce facem acum?

>> Detoxul a devenit o modă. Cât de eficient este consumul de sucuri din fructe? Curele de detoxifiere sunt marketing curat, o metodă de a le lua oamenilor banii? Și atât.

>> Și fructoza dăunează grav sănătăţii! Fructele, când și cum le mâncăm?

>> Care este alimentul nr. 1 la care trebuie să renunți, dacă îți dorești să pierzi în greutate? Care este cel mai echilibrat aliment?

>> Ce mănâncă un nutriționist de top?

>> Cum mănâncă românii, ca popor?

>> Batoanele de slăbit pe care le găsim în sălile de fitness şi chiar şi în farmacii şi în supermarketuri cât sunt de sănătoase? Putem înlocui o masă cu un baton de slăbit?

>> Fetele care se înfometează își fac rău? Sau postul negru e bun?

Covrigul este micul dejun al multor români – ce înseamnă pentru organism să începi ziua cu un covrig sau mai mulţi?

Adevarul despre carnea la gratar: Cea mai nesanatoasa metoda de preparare

Vedeti interviul AICI!