Info Actual

Info Actual > Showbiz > Adina Alberts despre scandalul momentului. „Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!”
Showbiz

Adina Alberts despre scandalul momentului. „Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!”

Adina Alberts despre scandalul momentului. „Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!”

Adina Alberts despre scandalul momentului. „Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!” O artistă din București a creat o serie de ilustrații înfățișând medici cu aure și în posturi de sfinți.

Imaginile fac parte dintr-o campanie a unei agenții de publicitate. Scopul acestei campanii este de a le mulțumi celor care luptă în prima linie cu pandemia de COVID-19. Imaginile au fost expuse pe panourile publicitate din Capitală.

Doctorul Adina Alberts a avut un mesaj tranșant pe pagina sa de Facebook65. Aceasta consideră actul artistic al celor din spatele campaniei o blasfemie .

„McCann România, RENUNȚAȚI IMEDIAT! Ați „creat” o BLASFEMIE! Eu în calitatea mea de medic, dar și ca om credincios, ortodox, sunt profund deranjată de această campanie.

Dumnezeu este pretutindeni, iar mâinile împreunate ale medicilor de la capătul pacienților cu COVID-19 sunt semn că și ei se roagă fierbinte ca nicio altă viață să nu mai fie pierdută! Colegii mei au credință și nu se consideră Dumnezei!

Adesea am simțit puterea lui Dumnezeu în practica mea medicală, fară de care vindecarea nimănui nu ar fi posibilă!”, a spus Adina Alberts.

„Medicul tratează, Dumnezeu este Cel care vindecă!”

„Medicul tratează, Dumnezeu este Cel care vindecă! Ei, doctorii, la fel ca și preoții, la fel ca și vânzătorul de la magazinul din colț, pot fi și sunt adesea doar o simplă za în lanțul înfăptuirii minunilor.

Această campanie cu iz de BLASFEMIE nu îi încurajează pe medici, dragă Wanda Hutira, creatorul care a dat naștere acestei campanii înfiorătoare, conform unui laudatio susținut de Catalin Dobre, CEE la #McCann. Această campanie ne dezgustă și NU, nu onorează pe nimeni!

Noi suntem credincioși, nu suntem DUMNEZEI!”, este mesajul Adinei Alberts.