Actual

Alarmă cu bombă în apropierea barului lui Bobiță. Platoul de filmare din Las Fierbinți s-a umplut de polițiști și pompieri

las fierbinti

Lângă barul lui Bobiță din Las Fierbinți, un obiect misterios a creat panică în rândul oamenilor, asta după ce au crezut că este vorba despre un proiectil neexplodat din Al Doilea Război Mondial. Pirotehniștii de la ISU și poliția au intervenit de urgență, iar din fericire alarma a fost una falsă, obiectul fiind doar o bucată de metal.

Alarmă cu bombă în apropierea barului lui Bobiță. Platoul de filmare din Las Fierbinți s-a umplut de polițiști și pompieri

Platoul de filmare al îndrăgitului serial Las Fierbinți a fost luni seara locul unei adevărate desfășurări de forțe de ordine, după ce un apel la 112 anunța descoperirea unui proiectil de aproximativ 50 de cm.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii și echipa pirotehnică, de la Departamentul pentru Situații de Urgență:

„Echipa pirotehnică a Inspectoratului pentru Situații de Urgență ,,Barbu Carargiu” al județului Ialomița a fost solicitată în această seară, în jurul orei 20.00, pentru asanarea unui element de muniție rămasă neexplodată, în localitatea Fierbinții de Sus“, au anunțat reprezentanții ISU.

A fost confundată o bucată ruginită de metal cu o bombă.

„Conform primelor verificări, aspectele sesizate nu s-au confirmat. La fața locului a fost găsită de către oamenii legii doar o bucată de fier vechi. Obiectul metalic era asemănător unui proiectil“, au mai anunțat reprezentanții ISU.

Cât câștigă actorii din Las Fierbinți

Pentru Adrian Văncică, (Celentano din serial), potrivit informațiilor oferite de jurnaliștii site-ului cancan.ro, 1.500 de euro reprezintă suma primită pentru fiecare episod jucat al serialului difuzat pe Pro TV. De cealaltă parte, Bobonete primește 1.000 de euro pentru fiecare apariție în sitcomul care a ajuns la al 19-lea sezon.

Datorită acestui serial, postul Pro TV conduce detașat audiențele, iar un bun exemplu ar fi ziua de miercuri, 13 aprilie. Peste 1,8 milioane de telespectatori au urmărit serialul Las Fierbinţi, fiind alături de personajele lor favorite.

Din 9 februarie, în fiecare miercuri și joi de la ora 20:30, cel mai iubit serial de comedie de la noi din țară și-a început un nou sezon, iar telespectatorii vor ave parte de întâmplări amuzante, situații neprevăzute și adevărate lecții, prezentate în stilul caracteristic personajelor din cel mai cunoscut sat din România.