Info Actual

Info Actual > Politică > ALDE solicită începerea dezinfectării scărilor de bloc din Sectorul 2
Politică

ALDE solicită începerea dezinfectării scărilor de bloc din Sectorul 2

ALDE București solicită începerea dezinfectării scărilor de bloc din Sectorul 2. Consilierul local Andrei Metehău solicită administrației locale a Sectorului 2 să înceapă urgent operațiunea de dezinfectare a scărilor de bloc.

Andrei Metehău crede că trebuie începută operațiunea de dezinfectare urgent și să fie vizate cu precădere părţile comune, care prezintă potenţial ridicat de expunere la coronavirus: balustrade, butoane şi cabină lift.

“ Sectorul 2 înregistrează cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din București, astfel că eforturile făcute pentru dezinfectarea străzilor, locurilor de joacă, spațiilor verzi, nu sunt suficente. Nu putem lăsa în sarcina asociațiilor de proprietari sau locuitorilor din sector dezinfectarea spațiilor comune din blocuri, trebuie găsită o modalitate de comunicare eficientă cu asociațiile de proprietari pentru a facilita accesul în scările de bloc pentru cei care vor realiza dezinfecția” a spus acesta printr-o postare pe pagina de socializare ALDE București.