Diverse

Andrei Caramitru vrea ca Nicușor Dan și Clotilde Armand să fie înlocuiți. „Au lăsat orașul să arate ca o albie de porci”

Andrei Caramitru vrea ca Nicușor Dan și Clotilde Armand să fie înlocuiți. „Au lăsat orașul să arate ca o albie de porci”
digi24.ro

“E clar că nu mai au ce căuta în pozițiile astea”, a transmis Andrei Caramitru, cu referire la foștii săi parteneri politici.

Total dezamăgit de modul în care își fac treaba primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, și primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, fostul consilier al lui Dan Barna, respectiv Andrei Caramitru, vrea ca „Nicu și Clotilde” să fie înlocuiți de alte persoane, care să aibă un minim de competențe în domeniu.

Astfel, Andrei Caramitru, pe pagina sa de facebook, a declarat:

„Eu stau în București – cel mai bogat oraș din România. În Dorobanți/Aviatorilor, cel mai scump cartier din București. Primarul general și cel de sector vin ”de la noi”.

Degeaba total, deși bugetele sunt enorme. Nimic, zero făcut pe nici o stradă din toate cele pe care mă plimb (de la Universitate până la Charles de Gaulle) sau în vreun parc – zona zero totuși, cartea de vizita a orașului. Doar 2 bloculețe refăcute un pic în Piața Dorobanți. Măcar o tufă de flori în plus, un coș de gunoi nou, o iarbă tăiată într-un parc, o stradă pe care să fie ridicate mașinile parcate aiurea. Un trotuar refăcut. Ceva, orice cât de mic. Din contră – e totul din ce în ce mai în paragină. E vai de lume.

Așa ceva este peste puterile mele de înțelegere. O fi prostie, rea-voință, incapacitate totală de a gestiona ceva, nu știu. Că bugete pentru chestii așa de simple sunt, hai să fim serioși – și nu e nevoie de studii de fezabilitate, de nimic nu e nevoie. Trebuie doar să și vrei să faci ceva și să nu lași orașul să arate ca o albie de porci.

E clar că Nicu și Clotilde nu mai au ce căuta în pozițiile astea. Îmi pare rău să o spun, dar asta e. Să vină naibii cineva care e măcar minim competent, ceva basic la nivel Gâgă, oricine cât de cât normal.

PS: nu are treabă asta cu politica. Să repari gropi și să ridici mașini nu are nici o legătură la ce partid ai card. E deja irelevant. Trebuie să fii competent și să nu fii nesimțit, atât”.