Actual Politică

Dacian Cioloş a ajuns subiect de glumă în rândul foştilor colegi din USR. Iulian Bulai și Clotilde Armand, în top

Dacian Cioloș

După anunțul lui Dacian Cioloș că a demisionat din partid, foștii săi colegi, Clotide Armand, Dan Barna și Iulian Bulai, au publicat pe rețelele sociale mesaje în care îl trolează pe fostul președinte al USR. Iulian Bulai îi transmite lui Cioloș, într-un mesaj publicat pe Facebook, „succes”. Acesta precizează că nu înțelege „această decizie” și că „abia aștept să fuzionăm din nou”.

Dacian Cioloş a ajuns subiect de glumă în rândul foştilor colegi din USR. Iulian Bulai: Abia aştept să fuzionăm

REPER-Corp sau sistem de corpuri la care se raportează poziția unui corp fix sau mobil; semn sau obiect care ușurează orientarea sau care permite recunoașterea unui sistem tehnic. Succes, Dacian Cioloş! Nu înțeleg această decizie, dar o respect! PSD și PNL se bucură de decizia ta! Abia aștept să fuzionăm din nou! Căpătăm experiență și învățăm împreună”, a scris deputatul USR Iulian Bulai.

Ulterior, Bulai şi-a editat mesajul şi a eliminat fraza: Abia aștept să fuzionăm din nou! Căpătăm experiență și învățăm împreună!

 

Și Dan Barna a avut un mesaj ironic la adresa noului partid anunțat de Cioloș, REPER. Acesta a publicat o fotografie cu fundalul folosit de Dacian Cioloș pentru a-și promova noul proiect politic, însă a adaptat mesajul.

„Există o cale nouă. Există soluţii. Există o României mai bună. Există un REPER: USR”.

Nici primarul sectorului 1, Clotilde Armand nu a stat departe de colegii săi şi a scris şi ea pe Facebook un mesaj.

„În momentul în care alegi să fugi în plină luptă, în momentul în care îți abandonezi toți camarazii de pe front înseamnă că n-ai nici un REPER”.

Dacian Cioloș a demisionat ieri din USR, împreună cu europarlamentarii Ramona Strugariu, Dragoș Pîslaru, Alin Mituța, Dragoș Tudorache. Cioloş şi-a motivat demisia prin faptul că nu găsit „înțelegere” în interiorul partidului și că despărțirea de USR îi lasă „un gust amar”.

„Am demisionat când am înțeles că șansele de a reforma un partid de care societatea are nevoie sunt inexistente, iar eu nu pot să mint sau să disimulez că este totul perfect doar pentru a ocupa o funcție trecătoare”, a scris Dacia Cioloş într-un mesaj publicat pe Facebook.