Actual

Angajații din Ministerul Muncii amenință cu greva! Ce revendicări au

grevă ministerul muncii sursa foto realitatea
sursa foto arhiva companiei

Reprezentanții Federației Sindicale au avertizat că angajații Ministerului Muncii vor declanșa o grevă la data de 27 noiembrie. Obiectivul este soluționarea revendicărilor referitoare la condițiile de muncă și salarizare.

Prima formă de protest este programată pentru miercuri, 22 noiembrie. Atunci, membrii federației intenționează să organizeze o grevă de avertisment cu durata de două ore. Aceștia își exprimă astfel nemulțumirea și determinarea de a-și susține cererile pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă și reevaluarea sistemului salarial.

„În data de 22 noiembrie 2023, în intervalul orar 8:00 -10:00, membrii sindicatelor afiliate Federaţiei Sindicatelor din Ministerul Muncii vor declanşa greva de avertisment în semn de protest faţă de condiţiile actuale de muncă, deficitul de personal, salariile inechitabile şi faţă de neplata orelor suplimentare. Această acţiune este parte a eforturilor noastre de a evidenţia problemele majore cu care ne confruntăm”, se arată într-un comunicat al Federaţiei, citat de economica.net.