Showbiz

Angelina Jolie, în vizită umanitară în Ucraina. A fost surprinsă într-o cafenea din Liov. VIDEO

Angelina Jolie, în vizită umanitară în Ucraina. A fost surprinsă într-o cafenea din Liov. VIDEO

Actrița Angelina Jolie, emisar special al Organizației Națiunilor Unite pentru refugiați, a fost văzută, sâmbătă după amiază într-o cafenea din orașul ucrainean Liov.

Angelina Jolie, în vizită umanitară în Ucraina. A fost surprinsă într-o cafenea din Liov

Vedeta americană, în vârstă de 46 de ani, a fost filmată în timp ce se afla într-o cafenea în orașul din vestul Ucrainei, spre surprinderea clienților, care i-au cerut și primit autografe.

Angelina Jolie era îmbrăcată cu o bluză și o pereche de pantaloni largi, gri, și purta un rucsac în spate.

„Nimic special. Doar Liov. Am ieșit doar să iau o cafea. Doar Angelina Jolie”, a scris jurnalista Maya Pidhorodetska, în ucraineană, după ce a filmat-o pe actriță, care i-a făcut cu mâna. „Pur și simplu Ucraina este susținută de toată lumea”, a completat ea la descrierea filmării publicate pe Facebook.

Starul de la Hollywood i-a luat prin surprindere pe clienți, mai puțin pe unul, un băiat care purta căști și se juca pe telefon și care n-a remarcat-o pe cea care a fost declarată cea mai frumoasă femeie din lume, de numeroase publicații internaționale de notorietate.

Videoclipul jurnalistei o înfățișează pe Angelina Jolie dând un autograf pe o bucată de hârtie și făcând semn către cameră.

Deputata ucraineană Inna Sovsun a scris pe Twitter, distribuind imaginile, că Angelina Jolie a venit în Ucraina ca ambasador UNICEF pentru a ajuta ucrainenii afectați de războiul Rusiei împotriva Ucrainei.

Angelina Jolie a fost întâmpinată de refugiați în gara din Liov și a stat de vorbă cu voluntarii de acolo, apoi a vizitat un internat și un spital din oraș.

„În gară, a stat de vorbă cu refugiații, apoi cu voluntarii care asigură primul ajutor medical și sprijinul psihilogic pentru oamenii care ajung la noi, le-a mulțumit pentru tot ce fac. La spital, a vizitat copiii care au fost răniți în bombardamentul asupra gării Kramatorsk. A fost foarte impresionată de poveștile lor. A promis că va reveni.

Vizita a fost o surpriză pentru noi toți. Nu am fost anunțați că va veni”, a declarat Maksim Kozitskii, guvernatorul militar al regiunii Liov.

Angelina Jolie este cunoscută pentru misiunile ei umanitare în multe zone afectate de război, inclusiv Afganistan sau foamete din lume.

Video

https://youtube.com/shorts/z8AlD2yFXPI?feature=share

Tot în Liov, Angelina Jolie a fost surprinsă de un atac aerian al rușilor. Nu s-a panicat, după cum s-a observat pe un video postat pe rețelele sociale, și s-a îndreptat spre adăpostul antiaerian împreună cu cei care o însoțeau.