Actual International

Anthony Fauci va primi cea mai mare pensie guvernamentală care s-a acordat vreodată. Musk cere să fie anchetat pentru COVID

Anthony Fauci va primi cea mai mare pensie guvernamentală care s-a acordat vreodată. Musk cere să fie anchetat pentru COVID

Potrivit informațiilor oferite senatorului american Rand Paul, viitorul nu sună bine pentru directorul CDC, Anthony Fauci, întrucât e foarte posibil să fie anchetat în legătură cu coronavirusul. Și Elon Musk a cerut ca Fauci să fie urmărit penal.

414.000 de dolari va avea doar în prima lună de pensionare

Fost consilier medical șef al președintelui Joe Biden când a preluat mandatul în ianuarie anul trecut, dar și director al Centrelor pentru Controlul și Prevenirea Bolilor al Institutului Național de Alergie și Boli Infecțioase din 1984, Fauci a declarat că în luna decembrie se va pensiona. Cât privește suma pe care o va primi lunar, Fauci va încasa cea mai mare pensie guvernamentală care a fost acordată vreodată. Asta înseamnă că doar în primul an va primi suma de 414.000 de dolari.

Acuzat că a contribuit la crearea virusului

Chiar dacă se va pensiona, spune senatorul Rand Paul, nu înseamnă că nu va fi anchetat privind originea pandemiei de coronavirus. Mai mult, Randi susține că Fauci ar fi contribuit la crearea virusului și trebuie să fie chemat în fața instanței, „Demisia lui Fauci nu ar trebui să împiedice o anchetă completă asupra originilor pandemiei.

Trebuie să i se ceară să depună mărturie sub jurământ cu privire la orice discuții la care a participat cu privire la scurgerea din laboratorul Wuhan. Politicile lui au distrus vieți”, a scris Rand Paul pe Twitter. Nu în ultimul rând, Paul susține că există dovezi că Fauci a știut de instalația care a produs coronavirusul.

Tot Fauci l-a sfătuit pe Joe Biden să impună la Casa Albă certificatul verde de vaccinare

De-a lungul ultimilor trei ani, de când a început pandemia de coronavirus, Fauci a fost de mult ori criticat pentru deciziile luate privind coronavirusul. De altfel, Fauci a susținut ca toți americanii să poarte mască și să se vaccineze. Mai mult, el i-a spus lui Biden ca tot cei care lucrează la Casa Albă să se vaccineze. Cine n-a avut certificatul verde, și-a pierdut locul de muncă sau au fost forțați să facă un vaccin care era doar în curs de verificare.