Showbiz

Antonia a răbufnit, cel vizat este Zanni. Alex Valea nu a reacționat

Antonia a răbufnit, cel vizat este Zanni. Alex Valea nu a reacționat

Zanni a fost adus în fața publicului de către Alex Velea, dar și de frumoasa sa parteneră, Antonia. De ceva timp Zanni a ieșit din lumina reflectoarelor și se pare că că ajutorul acordat de aceștia este posibil să nu mai însemne nimic acum pentru câștigătorul Survivor România.

Lui Zanni nu îi place noul stil a lui Alex Velea

Noile melodii ale lui Alex Velea s-a axat pe noi variante comerciale, acestea sunt influențate de manele. Zanni se pare că nu apreciază stilul și are cu totul alte idei, care nu au fost primite prea bine de iubitul Antoniei, așa că cei doi au făcut un pas înapoi.

Fosta sotie a lui alex velea

Zanni a povestit recent că este dezamăgit de modul în care trendurile muzicale evoluează, dar și de lucrurile care i se solicită, ba chiar că e sătul de actuala generație. Această declarație alimentează speculația că ar fi apărut un conflict între Zanni și Alex Velea. Cert e că o bună perioadă, câștigătorul Survivor România a dispărut din lumina reflectoarelor.

Postarea lui Zanni după o perioadă de inactivitate în social media

”Vă pup. Am primit niște propuneri pentru următoarea perioadă… nu vă zic încă nimic pentru că nu e încă sigur, dar ne vom bucura maxim dacă se va întâmpla. Vă mulțumesc că sunteți încă aici (cine mai este). Eu sunt bine, mi-am revenit, am precizat în vlogul meu ce am avut, starea mea nasoală, dar mi-am revenit”, a mărturisit Zanni, care transmite practic că s-a rupt colaborarea lui cu Alex Velea, care pare că l-a abandonat.

Postarea Antoniei, răspuns la postarea lui Zanni?

 

Vedeta a fost dezamăgită de cineva, fără a-i spune însă numele, înțelegem din postarea ei. Dar dacă stăm să ne uităm la ce s-a întâmplat în ultimele zile, mesajul artistei ar putea fi chiar pentru Zanni, cel de care ea și Alex Velea au fost alături în ultimul an, atât în domeniul muzical cât și în timpul competiției Survivor România.

Antonia a realizat că persoana pe care o considera prietenă nu mai este în viața ei, fără a spune însă cine ar fi aceasta.

”Unul dintre cele mai dificile lucruri pe care a trebuit să le învăț este acela că nu toate persoanele pe care le consideri prieteni sunt cu adevărat prietenii tăi”, a scris Antonia pe rețelele de socializare.

Alex Velea nu a dorit să comenteze sau să intre într-un nou scandal, până în acest momnet, după cel cu Mario Fresh și Lino Golden, dar iubita lui nu s-a putut abține să nu posteze un mesaj emoționant.