Social

Anunt crucial pentru viitori soferi! Iata tot ce trebuie sa stiti

Anunt crucial pentru viitori soferi! Din data de 17 martie se suspendă activitatea de examinare pentru obținerea permisului de conducere, atât proba teoretică dar și proba practică, pe tot teritoriul României.

Potrivit unui comunicat postat pe pagina de internet a instituţiei, persoanele programate în această perioadă vor fi reprogramate ulterior, cu informarea acestora în timp util de către serviciile publice comunitare, prin site-ul www.drpciv.ro, site-urile Instituţiei Prefectului şi cu sprijinul mass-media centrale şi locale.

Anunt crucial pentru viitori soferi: Probele se amana pentru o perioada de 30 de zile

De asemenea, pentru respectarea măsurilor privind evitarea aglomerării la ghişee şi dezinfectarea zonelor/ spaţiilor destinate publicului, programul de lucru cu publicul se va prelungi la toate serviciile publice comunitare teritoriale până la ora 19,00, precizează sursa citată.

Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei – www.drpciv.ro

În contextul situaţiei create de noul coronavirus, Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor mai informează că, până pe data de 31 martie, activităţile specifice de înmatriculare şi preschimbare a permiselor de conducere se soluţionează exclusiv în baza unei programări online. Programările vor fi făcute pe site-ul oficial al instituţiei – www.drpciv.ro, secţiunea Programări online, potrivit Agerpres.