Actual

Apartamentul în care se mută Traian Băsescu ar fi construit de partenerul de afaceri al ginerelui său, Radu Pricop

Apartamentul în care se mută Traian Băsescu ar fi construit de partenerul de afaceri al ginerelui său, Radu Pricop

Traian Băsescu părăseşte în acest weekend vila de protocol a RAAPPS, iar potrivit informațiilor Antena3, el ar fi început să-și mute lucrurile într-un apartament cu trei camere, dintr-un complex rezidențial de lux din Capitală. Ansamblul rezidențial s-ar afla în proprietatea unui afacerist, apropiat al lui Radu Pricop, ginerelui lui Traian Băsescu.

Apartamentul în care se mută Traian Băsescu ar fi construit de partenerul de afaceri al ginerelui său, Radu Pricop

În ciuda intenţiilor modeste, Traian Băsescu se mută într-unul dintre cele mai luxoase ansambluri rezidenţiale din Capitală. Şi se pare că nu este deloc străin de cel care a realizat construcţia.

Preocupările legate de facturi au fost abandonate rapid de fostul preşedinte care astăzi s-a mutat într-unul dintre cele mai luxoase ansambluri rezidenţiale din Capitală.

A renunţat chiar şi la staţia de metrou pentru luxul din complexul construit de cineva care nu îi e deloc străin. Între 277.000 euro plus TVA şi 565.000 euro plus TVA şi un loc de parcare de 15.000 euro plus TVA – ar putea costa noua locuinţă a lui Traian Băsescu, potrivit Antena 3.

Apartamentul cu trei camere nu se încadrează însă în pretenţiile pe care Băsescu le-a avut când a cerut locuinţa ca fost preşedinte. A invocat atunci nevoia unui birou şi camere necesare pentru nepoţi când s-ar afla în grija Mariei Băsescu, drept pentru care, vila din Gogol primită are cinci camere şi două de serviciu. În total, 350 de metri pătraţi.

Acum Băsescu, şi-a achiziţionat un apartament într-un complex de lux construit de un om de afaceri care nu îi e deloc străin, ba chiar apropiat partener de afaceri cu ginerele său Radu Pricop.

Traian Băsescu: Nu am niciun regret personal după locuința de protocol

„Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva”, a afirmat Traian Băsescu.

„Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. (…) Maria (soția – n.red) e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a declarat Traian Băsescu.