Actual

Apropiații Ivanei Trump au primit invitația la înmormântare. Familia a dorit ca aceasta să conțină și o fotografie specială

Apropiații Ivanei Trump au primit invitația la înmormântare. Familia a dorit ca aceasta să conțină și o fotografie specială

Prima soție a fostului președinte american va fi înmormântată miercuri la o biserică catolică istorică din Manhattan, la care vor participa copiii ei şi câteva rude apropiate. Ceremonia este programată pentru ora 13.00 şi este aşteptat şi Donald Trump.

Ivana Trump va fi înmormântată miercuri. Cum arată fotografia de pe invitaţia pentru eveniment. Aşa a decis familia. FOTO

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a murit joi din cauza unui „traumatism prin impact contondent” după ce a căzut pe scări.  Daily Mail a aflat că ea va fi comemorată la biserica catolică St. Vincent Ferrer din Upper East Side. Copiii Donald Jr, 44 de ani, Ivanka, 40 de ani, și Eric, 38 de ani, vor participa miercuri la înmormântare. Despre fostul ei soț, Donald, 76 de ani, fostul președinte american, se crede că ar putea apărea la funeralii. Presa însă dă ca certă absența actualei soții a acestuia, Melania.

Ceremonia funebră e programată să înceapă la ora 13.30, potrivit unei invitații obținute de New York Post. Copiii au ales ca invitația la înmormântare să prezinte o fotografie cu Ivana îmbrăcată glamuros pe pârtie. Și le-au cerut invitaților să nu aducă flori, ci să facă donații unei organizații care ocrotește câinii de talie mare.

Fotografia a fost făcută pe pârtiile din St-Moritz, Elveţia în 1997, iar Ivana Trump poartă O jachetă argintie strălucitoate şi o „căciulă” de blană.

Ce a făcut Ivana Trump cu 24 de ore înainte de a muri. Donald Trump a fost primul care a făcut publică vestea

Ivana Trump, în vârstă de 73 de ani, a luat masa la restaurantul ei preferat din New York cu 24 de ore înainte de a fi găsită moartă. Părea binedispusă, dar era obosită şi a comandat o porţie mică de mâncare, a povestit proprietarul localului.

Paola Alavian, care deține restaurantul italian Altesi’s, situat aproape de casa Ivanei din Upper East Side, Manhattan, a spus că a luat masa cu el miercuri seara, în seara de dinainte de a muri. Ivana părea bine dispusă, a spus el, dar „arăta poate puțin obosită” și a comandat „o porţie foarte, foarte mică de mâncare” înainte de a plăti şi de a se îndrepta pentru ultima oară acasă.

Ivana a fost cunoscută ca prima soție a moștenitorului imobiliar și a omului de afaceri Donald Trump, cu care s-a căsătorit în 1977, și ca mama celor trei copii ai săi mai mari – Ivanka, Eric și Donald Jr. Cei doi au divorțat în 1992, după ce ea a descoperit că avea o aventură cu femeia care va deveni a doua lui soție, Marla Maples. Ivana a devenit o femeie de afaceri de sine stătătoare, precum și o personalitate media, designer de modă și autoare.

Donald Trump a fost primul care a împărtășit joi vestea morții ei, aducându-i un omagiu pe platforma sa, Truth Social. „Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, ştiu că sunt mulți, că Ivana Trump a murit acasă la ea în New York”, a scris el.