Actual

Breaking: Atac armat în Rusia. Doi copii și doi adulți au murit

Atac armat în Rusia. Doi copii și doi adulți au murit
Sursă foto: wionews.com

Atac armat în această dimineață în Rusia. Doi adulți și doi copii au fost uciși cu sânge rece de un bărbat înarmat. Primele informații arată că un individ a deschis focul asupra oamenilor din apropierea sau chiar din incinta unei grădinițe.

Update:

„Un bărbat înarmat cu un pistol a intrat în grădinița din satul Veshkayma în timpul somnului, a împușcat doi copii și un membru al personalului, apoi s-a sinucis”, a declarat o sursă pentru agenția rusă de presă Interfax. Autoritățile regionale au confirmat ulterior că împușcăturile au avut loc și că au existat „patru cadavre”.

„Baza”, un canal Telegram cu presupuse legături în cadrul serviciilor de securitate din Rusia, a transmis informații neconfirmate potrivit cărora bărbatul era înarmat cu o pușcă de vânătoare Izh-27.

Același canal a susținut ulterior că, deși arma de foc era înregistrată pe numele unui localnic în vârstă de 68 de ani, trăgătorul de la fața locului părea a fi mult mai tânăr. Acesta a mai spus că autoritățile se străduiau să îl identifice pe cel care a tras din cauza rănilor suferite.

Rusia a fost zguduită de o serie de împușcături mortale în școli și universități în ultimii ani, ceea ce a determinat autoritățile să ia măsuri drastice împotriva comunităților online pe care le consideră vinovate de aceste incidente.

Știre în curs de actualizare… 

Știrea inițială:  Un bărbat înarmat a deschis focul într-o grădiniță din regiunea Ulyanovska, anunță agenția de presă Interfax. În urma atacului sângeros și-au pierdut viețile patru oameni: doi adulți și doi copii.

„Confirmăm faptul că a avut loc un atac armat și că există patru cadavre în urma acestuia”, titrează presa străină, citând un reprezentant al autorităților locale din regiunea rusă. O altă sursă a confirmat pentru agenția de presă TASS că două dintre cele patru victime sunt copii.