Info Actual

Info Actual > Economic > Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lunii aprilie
Economic

Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lunii aprilie

Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lui aprilie, mai exact în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020, în contextul pandemiei de coronavirus din România.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții centrului comercial pe pagina de Facebook: ”În această perioadă, cu toții trecem prin momente dificile în care ne gândim la sănătatea noastră și a celor dragi. Considerăm că e de datoria noastră să protejăm comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații centrului comercial. De aceea, am decis să suspendăm temporar activitatea centrului comercial, în perioada 23 martie – 16 aprilie”.

Rămân deschise hypermarketul Carrefour, care va avea program ca şi până acum, între orele 8:00 – 22:00, şi farmaciile situate în galeria centrului comercial, care vor funcţiona după programul normal, între orele 10:00 – 22:00.

”Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Autorităţile şi specialiştii recomandă distanţarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, şi este în interesul superior al întregii comunităţi locale şi nu numai să respecte această recomandare şi să adopte măsuri preventive.