Economic

Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lunii aprilie

Băneasa Shopping City se închide până la jumătatea lui aprilie, mai exact în perioada 23 martie – 16 aprilie 2020, în contextul pandemiei de coronavirus din România.

Anunțul a fost făcut de reprezentanții centrului comercial pe pagina de Facebook: ”În această perioadă, cu toții trecem prin momente dificile în care ne gândim la sănătatea noastră și a celor dragi. Considerăm că e de datoria noastră să protejăm comunitatea, clienții, retailerii precum și angajații centrului comercial. De aceea, am decis să suspendăm temporar activitatea centrului comercial, în perioada 23 martie – 16 aprilie”.

Rămân deschise hypermarketul Carrefour, care va avea program ca şi până acum, între orele 8:00 – 22:00, şi farmaciile situate în galeria centrului comercial, care vor funcţiona după programul normal, între orele 10:00 – 22:00.

”Excepție de la această măsură fac hypermarketul Carrefour care va avea program ca și până acum, între orele 08.00-22.00 și farmaciile care vor avea program de funcționare normal, între orele 10.00-22.00, se arată în mesajul postat pe pagina de Facebook.

Autorităţile şi specialiştii recomandă distanţarea socială, aceasta fiind singura metodă eficientă pentru a preveni răspândirea virusului, şi este în interesul superior al întregii comunităţi locale şi nu numai să respecte această recomandare şi să adopte măsuri preventive.