Actual

“Be strong”, mesajul lui Adrian Alexandrov pentru iubita lui Elena Udrea

“Be strong”, mesajul lui Adrian Alexandrov pentru iubita lui Elena Udrea

Elena Udrea nu a primit o veste bună astăzi de la instanţă, dar în schimb a primit încurajări de la partenerul său de viaţă. Adrian Alexandrov i-a transmis pe o pagină de socializare să fie puternică, mai precis “be strong”, potrivit evz.ro.

“Be strong”, mesajul lui Adrian Alexandrov pentru Elena Udrea

 Adrian Alexandrov nu dă semne de retragere, ci mai degrabă se încarcă cu energie, atât pentru mama fiicei sale, cât şi pentru fetiţa lor.

Astăzi, însă cu atât mai mult cu cât Elena Udrea a primit o veste foarte proastă de la magistrații Înaltei Curți care i-au respins recursul în casație în dosarul Gala Bute. Adrian Alexandrov i-a transmis pe o pagină de socializare să fie puternică, mai exact mesajul a fost “be strong”.

Elena Udrea avea toate speranțele că magistrații Înaltei Curți îi vor admite recursul în casație, mai ales că au amânat pronunțarea de două ori, semn că erau nesiguri de decizie.

Cu toate acestea lucrurile nu au stat așa, astfel că fostul ministru a rămas după gratii, speranța ei, fiind aceea că în celelalte procese deschise să găsească înțelegere din partea judecătorilor. Mai ales că în libertate o așteaptă fetița ei, pe care o are cu Adrian Alexandrov. Cele două vorbesc aproape zilnic la telefon, iar micuța știe că mama ei se află la muncă acolo, iar când merge în vizită, Adrian Alexandrov îi duce multe coli albe și cel puțin 2-3 cărți pentru a justifica munca Elenei Udrea, mai exact motivul pentru care aceasta nu poate veni încă acasă. În acest fel, micuța Eva știe că mama ei are foarte mult de lucru și drept urmare nu se poate întoarce încă de la birou.

Elena Udrea nu a primit învoire pentru a merge acasă de ziua fiicei sale

Cert este că Elena Udrea a dorit să fie alături de micuţa Eva Maria, de ziua ei de naștere, însă conducerea penitenciarului i-a negat acest lucru, astfel încât nu a putut să fie alături de micuță. Elena Udrea și Adrian Alexandrov sunt împreună de 5 ani de zile.