Lifestyle

Bianca Drăgușanu îl ”înțeapă” pe Alex Bodi: ”Eu sunt iubită și răsfățată…”

Bianca Drăgușanu îl ”înțeapă” pe Alex Bodi: ”Eu sunt iubită și răsfățată…”

Bianca Drăgușanu îl ”înțeapă” pe Alex Bodi! În cadrul unui interviu, blondina a mărturisit că divorțul de controversatul om de faceri a făcut-o să vadă viața cu alți ochi și acum se declară o femeie foarte fericită.

Bianca Drăgușanu îl ”înțeapă” pe Alex Bodi

Bianca Drăgușanu face ce face șu îl mai înțeapă puțin pe Alex Bodi. Vedeta a vorbit despre cum s-au schimbat lucrurile după divorțul de înverșunatul afacerist, dar și despre cum decurge viața ei acum. Blondina a recunoscut că după despărțirea de omul de afaceri, este mai liniștită și mai fericită.

„Anul ăsta sunt și divorțată, sunt foarte bine, sunt fericită, sunt foarte împlinită, sunt răsfățată, sunt iubită și adorată. Expun cam 70% din ce fac pe Instagram. Eu sunt iubită și răsfățată. Eu iubesc cam tot ce mă înconjoară. Important este ca tu să te iubești pe tine în primul rând. Eu mă iubesc în primul rând pe mine, așa că cred că merit cadouri multe. Nu mă ascund după deget, prietenii mei știu exact ce îmi trebuie și ce trebuie să îmi cumpere. Vreau un cadou simbolic, vreau ceva un parfum personalizat”, a spus Bianca Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu a împlinit frumoasa vârstă de 39 de ani, în weekwndul trecut, și a mărturisit că nu mai are așteptări de la nimeni și nici nu vrea să audă de vreun mesaj din parte lui Alex Bodi, precinzând că între ei nu mai este nimic de spus.

Bianca Drăgușanu a confirmat relația cu Gabi Bădălău, după divorțul de Alex Bodi

Bianca Drăgușanu tocmai și-a confirmat relația cu Gabi Bădălau, iar, probabil de aici vine și starea de faericire de care vorbește blondina. Niciunul nu a vrut să vorbească nimic până acum, chiar dacă au dat semne încă de la începutul anului că sunt împreună.

De ziua sa, Bianca Drăgușanu s-a afișat pentru prima dată în public alături de Gabi Bădălău, mărturisind că este mai fericită ca niciodată, pentru că în brațele fiului de milionar a găsit tot ceea ce nu a întâlnit la alți bărbați, informează Spynews.