Info Actual

Info Actual > Politică > Bindi Irwin, fiica „Vânătorului de crocodili”, s-a căsătorit în secret
Politică

Bindi Irwin, fiica „Vânătorului de crocodili”, s-a căsătorit în secret

Bindi Irwin, fiica „Vânătorului de crocodili”, s-a căsătorit în secret. Australianca Bindi Irwin, fiica celebrului Steve Irwin, s-a căsătorit cu iubitul ei, Chandler Powell. Tânăra a făcut anunțul într-o postare pe Instagram. Cei doi s-au căsătorit la ZOO Australia din Queensland. Grădina zoologică a fost deschisă de bunicii ei în anii 1970 și încă este condusă de familia Irwin. Locuind cu toții la ZOO Australia, mama lui Bindi, Terri și fratele ei, Robert, au putut participa la nuntă, în ciuda carantinei provocate de coronavirus.

bindi 1

„Am avut o ceremonie mică în care m-am căsătorit cu cel mai bun prieten al meu. Nu există cuvinte să descriu iubirea și lumina din sufletul meu în acest moment. Am planificat această frumoasă zi timp de aproape un an și a trebuit să schimbăm totul, nu am putut avea invitați la nunta noastră”, a scris Bindi Irwin pe rețeaua de socializare.

„Astăzi am celebrat viața. Mama m-a ajutat să mă pregătesc, Robert m-a condus la altar, Chandler a devenit soțul meu și împreună am aprins o candelă în amintirea tatălui meu. Am împărtășit lacrimit, zâmbete și iubire. Din fericire, cum toți locuim la Australia Zoo ca o familie, am putut fi acolo unul pentru celălalt”, a povestit tânăra.

bindi 4

Steve Irwin, tatăl lui Bindi, care era cunoscut drept „vânătorul de crocodili” a murit în anul 2006, la 44 de ani, după ce a fost omorât de o pisică de mare.