Diverse

Bonusul de 500 de euro pentru climă și inflație poate fi folosit și la bordel. Explicația este halucinantă

Bonusul de 500 de euro pentru climă și inflație poate fi folosit și la bordel. Explicația este halucinantă

În timp ce în România, oamenii sunt anchetați și dacă își cumpără o bere sau țigări din bonusul oferit de stat, iată că la austrieci se poate mai mult decât atât. Despre ce este vorba mai exact în cele ce urmează, astăzi, la Infoactual.

Bonusul de 500 de euro pentru climă și inflație poate fi folosit și la bordel. Explicația este halucinantă

Bonusul climatic și de inflație de 500 de euro poate fi folosit la bordel. Ajutorul oferit de guvernul austriac poate fi acum răscumpărat și sub forma unui voucher la bordelul „Funpalast” din Viena.

Creșterea prețurilor la energie și creșterea vertiginoasă a inflației îi îngrijorează pe austrieci chiar înainte de sezonul rece. Guvernul federal din Austria ajută acum populația cu un bonus pentru climă și inflație.

Fiecare adult care are reședința principală în Austria timp de 183 de zile primește un total de 500 de euro de la stat.

Explicația este halucinantă

Voucherul de 500 de euro este acum valabil și în „Funpalast” din Viena.

Pentru ca distracția să nu lipsească în aceste vremuri dificile, bonusul poate fi acum şi la bordel”, a spus managerul Funpalast, Peter Laskaris, citat de media.

De fapt, acum se poate plăti, în Austria, orice serviciu la fața locului cu voucherul Sodexo. În cele mai multe cazuri, banii sunt transferați direct în cont. Persoanele care nu au unul sau nu și-au depus detaliile contului la Finanzonline vor primi un voucher Sodexo. Acesta poate fi apoi răscumpărat de la mii de parteneri din toate sectoarele din toată Austria, mai scrie presa.

Bordelul a știut să își facă publicitate și în plină pandemie. În vârful valului Corona din noiembrie 2021, bordelul din Viena a oferit vaccinări împotriva COVID-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinau acolo.

Oferta era de nerefuzat, pentru unii amatori și aceasta deoarece, după doar o doză de vaccin, vizitatorii primeau o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere.