International Lifestyle

Româncă, victima unui incident rutier pe șoselele din Austria. Se bănuiește că a fost aruncată din mașină

Româncă, victima unui incident rutier pe șoselele din Austria. Se bănuiește că a fost aruncată din mașină
stiridiaspora.ro

Un accident ciudat a avut loc în week end, în Austria, în care victimă a fost o tânără din România în vârstă de 25 de ani. Aceasta a ajuns în stare gravă la spital după ce a căzut dintr-o mașină aflată în mers pe o șosea din Austria. Totul ar fi pornit după o ceartă cu șoferul, un austriac de 24 de ani.

Româncă, victima unui incident rutier pe șoselele din Austria. Încă nu se cunoaște cauza producerii acestuia

Poliția are două ipoteze de anchetă. După ce a căzut, a fost împinsă sau s-a aruncat dintr-o mașină aflată în mers pe o șosea din Austria (încă nu se știe exact cum s-a întâmplat totul), o româncă în vârstă de 25 de ani, a ajuns în stare gravă la spital.

Se pare că totul ar fi pornit de la o ceartă cu conducătorul auto, respectiv un tânăr în vârstă de 24 de ani, de naționalitate austriacă.  Întreaga „poveste” s-a produs pe un drum comunal din Münster, în zona de câmpie a Tirolului, din Austria.

Când a avut loc nefericitul eveniment

Incidentul a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, 13 august 2022, la ora 17:25, iar ca urmare a celor întâmplate, tânăra din România a fost grav rănită. Ulterior, românca rănită a fost transportată la spitalul Kufstein cu elicopterul de urgență Heli 4, pentru a i se acorda îngrijirile medicale de specialitate, citează stiridiaspora.ro.

Descrierea momentului „întâmplării”

În timp ce la volanul unui autoturism se afla un austriac în vârstă de 24 de ani, o româncă de 25 de ani, aflată în aceeași mașină, se presupune că a deschis portiera și a căzut pe marginea drumului, fiind grav rănită. Important de precizat este faptul că autoturismul respectiv se afla în mișcare în momentul producerii incidentului.

Ce au aflat autoritățile până în acest moment despre circumstanțele producerii acestui incident

Pentru acest caz, autoritățile au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările producerii accidentului: ori tânăra româncă s-a aruncat din autoturismul aflat în mișcare ori aceasta a fost împinsă din mașină ?

Potrivit stadiului actual al anchetei, incidentul ar fi fost precedat de o ceartă dintre cei doi aflați în mașină (tânăra româncă și șoferul austriac).

La momentul actual, ancheta este încă în desfășurare, iar după finalizarea acesteia, va fi întocmit un raport care va fi transmis autorităților competente din domeniu, potrivit sursei citate.