Info Actual

Info Actual > Politică > Breaking News! S-a descoperit un simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului
Politică

Breaking News! S-a descoperit un simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului

Breaking News! S-a descoperit un simptom mai puțin cunoscut al coronavirusului. Conform site-ului oficial al National Health Service (NHS) din Anglia, britanicii nu ar trebui să părăsească locuința dacă prezintă simptome de coronavirus.

Principalele simptome la care să fiți atenți sunt temperatura ridicată și/sau o nouă tuse continuă. Din păcate, însă, pe lângă simptomele subliniate de către NHS, cei care au fost testați pozitiv pentru Covid-19 au prezentat și alte simptome.

Coronavirus (Covid-19) - cum ne putem proteja - Cancer360

Care sunt noile simptome?

Noile simptome, conform NHS, includ dureri de cap, pierderi ale simțurilor gustativ și olfactiv, precum și altele. Majoritatea oamenilor vor avea parte de o recuperare completă dupa coronavirus, însă una din șase persoane va prezenta o formă gravă a bolii, conform celor de la Organizația Mondială a Sănătății.

Majoritatea celor infectați cu coronavirus se va simți mai bine după multă odihnă, somn și consum de apă. Există totuși un semn la care trebuie sa fim foarte atenți. În cazul în care buzele devin albastre, poate fi un semn de pneumonie, o complicație a coronavirusului.

Dacă unele persoane infectate pot avea simptome ușoare sau moderate ale coronavirusului, altele pot dezvolta simptome extreme și să facă penumonie. Conform NHS, pneumonia este “o cedare a țesutului într-unul sau în ambii plămâni”.