Actual

Britney Spears revine pe scenă după 6 ani de absenţă. A înregistrat cu Elton John o nouă versiune a clasicului hit ”Tiny Dancer”

Britney Spears revine pe scenă după 6 ani de absenţă. A înregistrat cu Elton John o nouă versiune a clasicului hit ”Tiny Dancer”

La mai bine de 6 ani de la ultima lansare muzicală, Britney Spears revine acum în industria muzicală printr-o colaborare cu Elton John. Cântăreaţa pop Britney Spears şi superstarul britanic Elton John vor colabora la o nouă melodie, a anunţat casa de discuri care o va distribui, scrie AFP. Cei doi vor colabora la „Hold Me Closer”, potrivit Interscope Records. Confirmarea vine chiar şi de la Elton John care a postat o fotografie pe contul său de instagram.

Britney Spears revine pe scenă după 6 ani de absenţă. A înregistrat cu Elton John o nouă versiune a clasicului hit ”Tiny Dancer

Elton a venit cu propunerea, iar Britney e un mare fan al lui. Au înregistrat un remix al piesei „Tiny Dancer”, în duet, iar versiunea nouă e incredibilă, au declarat o sursă apropiată celor doi.

Deşi data lansării rămâne necunoscută, acesta va fi primul titlu nou al lui Britney Spears din ultimii ani. Titlul este inspirat de versurile piesei „Tiny Dancer”, lansată de Elton John la începutul anilor 1970.

Potrivit presei americane, artista a fost văzută săptămâna trecută cu John într-un studio de înregistrări din Beverly Hills.

Spears si John au înregistrat deja melodia care ar urma să fie lansată luna viitoare. Piesa „Tiny Dancer” a devenit populara la inceputul anilor 2000 dupa ce a aparut pe coloana sonora a filmului „Almost Famous” in regia lui Cameron Crowe.

Deşi a fost promovat ca single în 1972, cântecul „Tiny Dancer” a fost inclus pe albumul „Madman Across The Water” lansat de Elton John în 1971, iar de-a lungul anilor a crescut în popularitate ajungând în 2021 pe locul 47 în clasamentul revistei Rolling Stone al „500 dintre cele mai frumoase cântece din toate timpurile”.

A fost promovat de remixul „Cold Heart” înregistrat alături de Dua Lipa care a ajuns pe primul loc în topurile britanice, marcând primul no.1 al lui John din ultimii 16 ani. În acelaşi timp, a urcat pe primul loc şi în Australia unde a stabilit un nou record pentru cel mai vârstnic artist – la 74 de ani care bifeaza o melodie no.1 în topurile ARIA.

 

Pentru Spears, colaborarea cu John – a mai lucrat în trecut cu Madonna, Aerosmith şi Michael Jackson – marchează revenirea în muzică după 6 ani de pauză. Şi în acelaşi timp, va fi primul single înregistrat după scandalul care i-a afectat şi umbrit viaţa şi cariera în ultimii 14 ani.

„Tiny Dancer” va marca revenirea lui Spears în atenţia opiniei publice după ce s-a încheiat procesul în care vedeta cerea să iasă de sub tutela tatălui ei, o tutelă care a durat timp de 13 ani.