Actual

Călin Popescu Tăriceanu acuză Guvernul Orban. „Se înțeleg pe comisioane pentru cele 450.000 de tablete”

Călin Popescu Tăriceanu acuză Guvernul Orban. „Se înțeleg pe comisioane pentru cele 450.000 de tablete”.

Ludovic Orban a afirmat, miercuri, în Parlament că „pentru a asigura accesul elevilor la lecțiile online am alocat din fondul de rezervă suma necesară pentru 250.000 de tablete”.

Președintele ALDE consideră că ceea ce declară Guvernul în legătură cu începerea noului an școlar e doar un scenariu, din seria, „Ludovic, fă-te că lucrezi”. Călin Popescu Tăriceanu întreabă retoric, într-o postare pe păgina sa pe Facebook, „câte sesiuni de pregătire pentru școala online au făcut profesorii în această vară”.

„Un nou exemplu din șarada “Ludovic, fă-te că lucrezi”: guvernul pregătește (sau cel puțin așa spune dna Anisie) o ordonanță de urgență care să reglementeze școala online, de parcă școala funcționează la ordin!
Mai bine ar spune câte sesiuni de pregătire pentru școala online au făcut profesorii în această vară sau cum soluționează problema tabletelor și accesului la internet pentru copiii care au nevoie.
Să zicem că Orban&Co se înțeleg pe comisioane pentru cele 450.000 de tablete pe care vor să le cumpere și ele vor veni într-un final, dar oare și-au pus problema cine le dă niște lecții unor copii și părinți care văd pentru prima dată o tabletă? Sau, de fapt, scopul cumpărării lor este doar încasarea comisioanelor și câștigarea unor voturi?”, a fost mesajul lui Călin Popescu Tăriceanu.

1 Comment

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *