Actual

Calin Popescu Tariceanu il desfiinteaza pe Iohannis: Se cam spala pe maini ca Pilat din Pont

Calin Popescu Tariceanu il desfiinteaza pe Iohannis: Se cam spala pe maini ca Pilat din Pontalin Popescu Tariceanu il desfiinteaza pe Iohannis. Liderul Alde declara ca presedintele „Klaus Iohannis ne-a spus ieri, cu subiect și predicat, că el nu consideră că este obligația guvernului să asigure măști pentru copii și profesori la începerea școlii, adică, cu alte cuvinte, se cam spală pe mâini ca Pilat din Pont”.

„Dl Iohannis ne-a spus ieri, cu subiect și predicat, că el nu consideră că este obligația guvernului să asigure măști pentru copii și profesori la începerea școlii. Adică, cu alte cuvinte, se cam spală pe mâini ca Pilat din Pont. Dar a cui responsabilitate e? A administrației locale pe care au castrat-o și izolat-o până când nu mai poate să facă nimic? Sau a părinților care își pierd locurile de muncă unul câte unul „mulțumită” succesului economic al dlui Cîțu?”, scrie pe Facebook Călin Popescu Tăriceanu.

Calin Popescu Tariceanu il desfiinteaza pe Iohannis: Se cam spala pe maini ca Pilat din Pont

„Dacă ați știut că nu vreți sau nu puteți să dați măști, de ce nu ați spus-o din timp? De ce lăsați totul pe ultima sută de metri de parcă nu ați fi știut că școala începe pe 14 septembrie? Este inadmisibil să tratați atât de iresponsabil o problemă atât de importantă!

Cum este inadmisibilă atitudinea partinic-propagandistică a dlui Iohannis și tot inadmisibilă este atitudinea celor care îi dau un cec în alb asigurându-l că indiferent ce face și ce spune nu se pune problema suspendării”, conchide liderul ALDE.

Klaus Iohannis a declarat miercuri că profesorii și elevii nu vor beneficia de măști gratuite pentru că „probabil nu există fonduri suficiente pentru așa ceva”, conchide liderul ALDE.