Lifestyle

Când a început ”războiul” dintre Harry și William? Ce spune familia regală: „Presupusa izbucnire nervoasă ar fi avut loc…”

Când a început ”războiul” dintre Harry și William? Ce spune familia regală: „Presupusa izbucnire nervoasă ar fi avut loc…”

Când a început ”războiul” dintre Harry și William? Conflictul dintre prințul William și prințul Harry este departe de a se încheia. Cearta dintre cei doi fraţi a izbucnit atunci când William şi-a exprimat îngrijorarea faţă de rapiditatea cu care evolua relaţia lui Harry cu Meghan Markle, înainte de nunta lor, care a avut loc în mai 2018.

Când a început ”războiul” dintre Harry și William?

Prințul Harry a fost atât de indignat când fratele său mai mare, Prințul William, a pus la îndoial ă povestea sa de dragoste cu Meghan Markle, încât a răbufnit. „Cine naiba te crezi?”, a spus Harry, soțul vedetei de Hollywood.

„Presupusa izbucnire nervoasă ar fi avut loc în luna septembrie 2017, când prințul Harry a transmis că era pe cale să o ceară în căsătorie pe iubita sa americană, determinându-l pe William să ridice o întrebare probabil legitimă, anume «De ce vrei să grăbești lucrurile?»”, conform  presei din Marea Britanie.

Ce spune familia regală: „Presupusa izbucnire nervoasă ar fi avut loc…”

Potrivit scriitorului, Andersen, surse apropiate lui Harry erau îngrijorate de cât de repede a evoluat relația prințului cu Meghan Markle, prima întâlnire având loc în secret în luna iulie a anului 2016.
Prințul William a pus la îndoială relația dintre Harry și Meghan.

„Unul dintre sceptici a fost unchiul său, Earl Spencer – fratele regretatei Prințese Diana. Prințul William l-a „recrutat” pe Harry pentru a sublinia opinia sa, potrivit căreia porumbeii ar trebui să o ia mai încet”, mai relatează presa internațională.

Soțul lui Kate ar fi renunțat, însă, la planurile sale

Cu toate acestea, Andersen a spus că acțiunea prințului William a făcut „lucrurile mult mai rele”. Autorul regal a susținut că Prințul Harry era „furios că fratele său căuta în mod activ, ca alții, să se amestece în treburile sale personale”.

Noile informații vin în contextul în care s-a dezvăluit că prințul William avea propriul plan de a se muta în SUA, înainte ca prințul Harry și Meghan Markle să părăsească Marea Britanie în favoarea Californiei. Soțul lui Kate ar fi renunțat, însă, la planurile sale după tensiunile generate odată cu retragerea fratelui său din Casa Regală, citat de EVZ.