Info Actual

Info Actual > Politică > Carmen Avram pune tunurile pe Florin Cîțu. ”Ce a făcut domnul Cîţu de când s-a instalat în fotoliul lui de ministru?”
Politică

Carmen Avram pune tunurile pe Florin Cîțu. ”Ce a făcut domnul Cîţu de când s-a instalat în fotoliul lui de ministru?”

Carmen Avram pune tunurile pe Florin Cîțu. ”Ce a făcut domnul Cîţu de când s-a instalat în fotoliul lui de ministru?” Europarlamentarul PSD Carmen Avram face o serie de acuzații la adresa lui Florin Cîţu, ministrul Finanţelor. Într-un intreviu acordat DCNews, europarlamentarul spune că există suspiciuni despre felul în care au fost gestionați banii în România.

“Dacă tu bagi sub preş şi nu anunţi că ai pierdut în X sectoare şi cât anume ai pierdut din ele, Uniunea Europeană va primi mesajul şi va fi foarte fericită că a scăpat de o ţară pe care va trebui să o finanţeze şi va redirecţiona banii.

În acest moment, oamenii au o listă întreagă de suspiciuni legate de felul în care s-au gestionat banii. Și înainte de coronavirus, când se arunca cu sute de milioane şi cu miliarde în diverşi prieteni. (…) tot felul de lucruri care s-au întâmplat în această perioadă, plus banii care se cheltuie în mod complet netransparent.

Nimeni din această ţară nu cred că e în stare să spună ce a făcut domnul Cîţu de când s-a instalat în fotoliul lui de ministru al Finanţelor. Eu o situaţie foarte gravă”, a declarat Carmen Avram, pentru sursa citată.