Diverse

Meghan Markle și prințul Harry, la un pas de despărțire. „O să mă părăsească…”

Meghan Markle și prințul Harry, la un pas de despărțire. „O să mă părăsească…”

Potrivit Insider, un reportaj semnat de Valentine Low, a scos în evidență cum a reușit Meghan Markle să-și câștige locul în familia regală. Două surse anonime susțin că Meghan și Harry au fost la un pas de despărțire.

Această situație prin care cei doi au trecut s-a întâmplat înainte cu ceva vreme să se logodească. Simțind probabil că pierde teren, Meghan a pus piciorul în prag și i-a dat lui Harry un ultimatum cu privire la relația lor. Bruneta l-a forțat să recunoască public relația cu ea, altfel își vor spune adio. „Ea a spus: „Dacă nu faci o declarație care să confirme că sunt prietena ta, mă voi despărți de tine”, a declarat o sursă pentru Times. O altă sursă a declarat că Harry „s-a speriat și a spus: „O să mă părăsească”.

Harry s-a conformat și l-a sunat imediat pe responsabilul de comunicare pentru el și prințul William

Potrivit lui Valentine Low, Harry n-a mai stat pe gânduri și l-a contactat urgent pe Jason Knauf, responsabilul de comunicare pentru Prințul William, Kate Middleton și Prințul Harry în acel moment. Sursele susțin că acesta a făcut o declarație în care nu doar că a confirmat relația de iubire dintre Meghan și Harry, dar a luat la rost și atitudine rasistă pe care tabloidele britanice au abordat-o atunci.

Dovadă că iubirea prințului pentru Meghan e puternică și ar face orice ca să nu-și supere partenera de viață.

„Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”

„Personalul lui Harry știa că Meghan este diferită de alte iubite regale. Ea avea propriile ei opinii și le-a spus oamenilor care sunt acestea.

În primăvara lui 2017, cu mai bine de șase luni înainte ca Harry și Meghan să se logodească, ea i-a spus unuia dintre consilierii lui Harry: „Cred că amândoi știm că voi fi unul dintre șefii tăi în curând”, susține publicația The Times, citată de Insider. Reportajul a fost publicat cu puțină vreme înainte de difuzarea interviului șocant al lui Harry și Meghan cu Oprah Winfrey.

Sursă foto: unica