Diverse

Câți bani a primit Nicu Covaci ca să cânte Phoenix la nunta lui Simion și ce îi răspunde el veteranului trupei indignat 

Câți bani a primit Nicu Covaci ca să cânte Phoenix la nunta lui Simion și ce îi răspunde el veteranului trupei indignat 

Fiecare acțiune are o justificare. Și liderul Phoenix are un punct de vedere pe care l-a exprimat public, răpunzând astfel la întrebarea ”de ce a acceptat să cânte la nunta lui Simion, liderul AUR”. Amănunte din culisele ”cântării”…

Câți bani a primit Nicu Covaci ca să cânte Phoenix la nunta lui Simion și ce îi răspunde el veteranului trupei indignat de ”cântare”

O sumă uriașă a cerut Nicu Covaci pentru prestarea lui la nunta ”anului”, pe măsura ”AUR”-ului. Pentru Nicu Covaci nu este o sumă mare, ci una obișnuită, la care a făcut și o reducere substanțială, impresionat fiind de ideea construirii unui spital care să ajute oamenii.

8 mii de euro și reducere de 2 mii de euro din costul total perceput de 10 mii de euro, un tarif all inclusive, după cum a ținut să precizeze, pentru media, chiar artistul.

Preţul nostru este de obicei 10.000 de euro, dar, pentru că am fost convins să ajutăm un spital pentru copii, am lăsat la 8.000 de euro. Negru pe alb, scrie în contract”, a declarat Nicu Covaci pentru Libertatea. Artistul a spus că preţul include şi costurile pentru transport, cazare şi alte cheltuieli pentru organizarea reprezentaţiei.

De ce și-a supărat fostul coleg și ce răspunde Nicu Covaci

Și pentru că există dreptul la replică, solistul Phoenix a ținut să răspundă veteranului trupei care i-a cam ”bătut” obrazul, prin declarația sa inopinantă.

În primul rând, ce a spus unul dintre veteranii trupei: Fost membru al trupei Phoenix vreme de mai bine de 20 de ani, Josef Kappl, a acuzat că această formație nu mai există încă de când „cei cu adevărata şiră a spinării au părăsit grupul”.

De unde s-a pornit şi unde s-a ajuns! De aceea vă rog să nu asociaţi niciodată ceea ce am realizat în anii ‘70, sub numele Phoenix din convingere, cu ceea ce face de mulţi ani încoace leader-ul acestui grup, sub acelaşi nume! Mi-e ruşine de ruşinea lui! …,” a scris, printre altele, a scris Josef Kappl pe pagina sa de Facebook.

Și ce a răspuns Nicu Covaci, la acuzele aduse, care l-au luat prin surprindere:

Vorbind despre decizia de a accepta să cânte la nunta politicianului AUR, Nicu Covaci se dezice de persoana lui George Simion, reiterând că el a cântat pentru toți oamenii prezenți, nu pentru Simion în mod special.

Eu am încheiat un contract cu o fundație pentru un concert în fața a 10.000 de oameni. Nu cânt la nicio nuntă sau înmormântare, eu cânt în fața a 10.000 de oameni pe o scenă, undeva, la un festival. Nu știu ce nuntă e, eu am încheiat un contract și cânt, din asta îmi câștig banii”, a explicat Nicu Covaci pentru aceeași sursă.

Foto: captura RTV