Actual

Ce cauțiune s-a stabilit pentru Steve Bannon. Cifra nu este deloc de neglijat

Ce cauțiune s-a stabilit pentru Steve Bannon. Cifra nu este deloc de neglijat

Ce cauțiune s-a stabilit pentru Steve Bannon, fost consilier al președintelui Donald Trump. Cauţiunea în cazul fost consilier al președintelui Donald Trump, Steve Bannon care a fost arestat sub acuzaţia de fraudă în legătură cu o campanie de strângere de fonduri pentru construirea zidului la graniţa Statelor Unite cu Mexicul a fost stabilită de un tribunal din Manhattanla 5 milion de dolari.

Steve Bannon a fost eliberat pe cauțiune de 5 milioane de dolari după ce a fost arestat. Acesta a pledat în fața magistraților vinovat că a făcut parte dintr-o presupusă escrocherie.

Joi după-amiază, fostul consilier al președintelui american Donald Trump s-a arătat emoționat după ce a ieșit de la instanța federală din Manhattan,  cu masca de protecție într-o mână și cu hârtii în cealaltă.

În timp ce se apropia de o mulțime de reporteri, Bannon a spus: „Este un fiasco creat pentru a opri oamenii care vor să construiască zidul din Mexic”.

Bannon a apărut în fața unui judecător pentru a răspunde acuzațiilor de fraudare a sute de mii de oameni ca parte a unui grup care se angajează să folosească donații private pentru a construi o secțiune a zidului de frontieră  pentru a limita transportul  de mărfuri la granița dintre SUA și Mexic.

Judecătorul magistrat Stewart Aaron a aprobat eliberarea lui Bannon pentru cauțiune de 5 milioane de dolari, potrivit dailymail.co.uk.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *