Actual Diverse

Ce ciocolată nu a trecut testul fiind eliminată din cutia Celebrations. Ea nu va mai fi deloc în cutia de Crăciun. FOTO

Ce ciocolată nu a trecut testul fiind eliminată din cutia Celebrations. Ea nu va mai fi deloc în cutia de Crăciun. FOTO
Twitter

Fiecare cu problema lui. Doar că de această dată este vorba despre o situație simpatică și nu o problemă gravă în adevăratul sens al cuvântului. Creatorii Celebrations, care poate fi văzut și pe rafturile unor magazine din România, au eliminat acum cea mai populară ciocolată pentru simplu motiv că ea nu a trecut testul care ar permite produsului distribuția pentru Crăciunul care se apropie cu pași repezi.

Ce ciocolată nu a trecut testul fiind eliminată din cutia Celebrations. Ea nu va mai fi deloc în cutia de Crăciun. FOTO

Compania Mars Wrigley a anunțat că o ciocolată controversată, care se află deja în recipientele sale festive, mai vechi, va fi dată afară din cutie, după ce a constatat că 39% dintre consumatori doresc ca aceasta să fie definitiv eliminată.

Este vorba despre Bounty, ciocolata cu aromă de nucă de cocos, care s-a dovedit a fi cea mai puțin preferată de clienți, care preferă celelalte produse din cutie, precum Maltesers și Galaxy.

Clienții din anumite locații Tesco Christmas Market, din Marea Britanie, vor putea schimba, până pe 18 decembrie 2022, cutiile cumpărate anterior cu noua alternativă „No Bounty,” după cum relatează Independent.ie.

Pentru a compensa lipsa batoanelor Bounty, recipientele în ediție limitată vor include o selecție mai mare de batoane Mars, Snickers, Milky Way, Galaxy și Maltesers.

Mars Wrigley a decis să ia măsuri drastice după ce propriile cercetări efectuate pe un eșantion de 2.000 de britanici cu vârste cuprinse între 18 și 65 de ani au sugerat că 58% dintre ei credeau că simpla găsire a batoanelor Bounty în pachetul Celebrations ar determina o ceartă în familie.

Studiul a mai evidențiat și faptul că 39% dintre respondenți au dorit ca aceste batoane să dispară definitiv, în timp ce 22% au apreciat Bounty cel mai puțin dintre toate opțiunile din cutie. Un procent de 28% au fost de părere că nuca de cocos nu-și are deloc locul într-un baton de ciocolată.

Nu toată lumea este de aceeași părere, unele celebrități au contestat știrea, inclusiv comicul Jason Manford, care a scris pe Twitter că batoanele Mars de fapt sunt cele care ar trebui să fie interzise. Deci cum am spus, fiecare cu problema lui.