Actual

Ce le-a spus interlopul Fane Văncică polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o

Ce le-a spus interlopul Fane Văncică polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o

Interlopul care și-a bătut cu bestialitate amanta a fost reținut de polițiști pe Aeroportul Otopeni și dus direct la audieri. Fane Vancică se întorcea din Italia și le-a spus polițiștilor că femeia bătută este sadomasochistă și îi place să fie agresată.

Ce le-a spus interlopul Fane Văncică polițiștilor despre femeia pe care a bătut-o și a umilit-o

Fane Văncică, pe numele său real Niță Cami, a fost prins de Poliția de Frontieră pe aeroportul Otopeni. Acesta se întorcea în România și a fost reținut, după ce polițiștii s-au autosesizat ca urmare a imginilor în care își lovește violent partenera de viață.

A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat.

Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, în data de 30 august, au precizat surse judiciare.

Fane Văncică: este sadomasochistă și îi place să fie bătută

Acesta a declarat, în cadrul audierilor faptul că el și persoana vătămată “se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Victima nu mai poate depune plângere și asta deoarece imaginile care au apărut zilele trecute pe rețelele sociale au fost filmate în luna mai, iar conform Codului Penal, aceasta putea depune o plângere în termen de trei luni, termen care a expirat.

După ce imaginile au ajuns în spațiul public în care interlopul Fane Văncică lovea cu o cruzime greu de imaginat o femeie, poliția s-a autosesizat luând măsuri cu privire la acest caz care a șocat opinia publică.

„În urma activităților de investigare desfășurate de polițiștii din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, femeia care apare în imagini a fost audiată și s-a stabilit faptul că evenimentul a avut loc în luna mai a acestui an. De asemenea, a fost completat chestionarul de risc, fiind emis ordin de protecție provizoriu împotriva bărbatului”.

Interlopul nu se lasă. Cu contul de TikTok el dă mesaje fanilor pe Instagram

Fane Văncică a rămas fără cont pe platforma TikTok şi a recurs la o nouă variantă pentru a lua legătura cu fanii săi. Acesta le-a transmis internauților un mesaj pe Instagram unde poate fi găsit de acum încolo.

 „Vă pup și să iubesc, oamenii mei frumoși. Țin să vă anunț că al meu cont de TikTok, Fane Vancică original, a fost anulat, dar mai avem un cont, cu 14.000 de persoane (…). Vă pup și vă iubesc”, a spus interlopul pe contul său de Instagram.

Fane Văncică a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani

Fane Văncică, pe numele său real Cami Niță, este un interlop  care activează în Sectorul 5 al Capitalei. Acesta a devenit cunoscut după o altercație cu fiul vitreg al lui Sile Cămătaru, în urmă cu zece ani.

„În 2012, am avut probleme cu cei din clanul Cămătarilor. L-am înjunghiat pe băiatul lui Sile şi am fost condamnat 5 ani şi 6 luni. Mi-am ispăşit pedeapsă şi am devenit un om reabilitat”, spunea Fane Văncică în urmă cu câțiva ani.

De asemenea, în trecut, Fane Văncică a fost implicat într-un scandal grav cu Nuțu Cămătaru. Acesta l-a acuzat pe Fane că este informator al Poliției.