Diverse

Ce mașină conduce Emma Răducanu după ce a semnat un contract de publicitate

Ce mașină conduce Emma Răducanu după ce a semnat un contract de publicitate
sportm.ro/ promotor.ro

În ultimele luni, sportive Emma Răducanu, în vârstă de 19 ani, nu se regăsește, iar rezultatele obținute de-a lungul timpului reflectă cel mai bine criza prin care trece fosta câștigătoare a turneului de la US Open.

Chiar dacă a avut rezultate sub așteptări, Emma Răducanu a prins o serie de contracte de imagine, unul dintre cele mai cunoscute fiind contractul cu Porsche, celebra marcă de autovehicule germane.

Ce mașină conduce Emma Răducanu în urma semnării contractului cu firma germană

Dar, deși a încheiat contract cu Porsche, sportiva a fost surprinsă la volanul unei mașini marca Dacia Sandero, pe care o conduce încă din urmă cu 5 ani.

Deși își poate permite orice mașină își dorește, Emma Răducanu preferă să meargă tot cu vechiul ei autoturism, care are un preț decent de achiziționare, în comparație cu alte mărci, au scris englezii.

Atenția marilor branduri internaționale a fost atrasă de Emma Răducanu după ce aceasta a reușit să câștige primul său turneu de Grand Slam la doar 19 ani – US Open 2021.

Ulterior, sportiva a semnat contracte de sponsorizare cu:

  • British Airways
  • Dior
  • Evian
  • Vodafone

Unde a anunțat Emma despre contractul dintre ea și Porsche

Anunțul semnării contractului cu Porsche a fost făcut de Emma Răducanu pe contul său de Instagram, unde a scris:

„Porsche este una dintre mărcile pe care le-am iubit întotdeauna, încă din copilărie. Unul dintre primii mei antrenori de tenis conducea un 911. Ori de câte ori veneam la antrenament dimineața, îi vedeam mașina, o admiram și visam să stau într-o zi în propriul meu Porsche. Este foarte important pentru mine să lucrez cu parteneri și mărci de care mă simt cu adevărat pasionată și cu care mă identific. Acest parteneriat cu Porsche este incredibil și, evident, sunt foarte încântată să văd ce fel de lucruri interesante putem face pe viitor”.

Care este părerea specialiștilor despre viitorul în tenis al Emmei Răducanu

Emma Răducanu, campioana de la US Open 2021, a atras deja multe contracte de sponsorizare și are o carieră strălucitoare în față, iar specialiștii consideră că Emma Răducanu va deveni următoarea stea a tenisului Mondial, citează digisport.ro

Din tenis, până la momentul actual, Emma Răducanu a atins suma de 3.021.929 de dolari americani, cu precizarea că numai triumful de la Flushing Meadows i-a adus britanicei peste 2 milioane de dolari americani.

Averea estimată a tinerei jucătoare, înainte de a semna cu Porsche, ajungea la 5,4 milioane de dolari americani, în această sumă fiind incluse și:

  • contractele de sponsorizare
  • premiile câștigate din tenis

De precizat este fapul ca toate aceste parteneriate de imagine au fost semnate pe mai mulți ani, iar suma totală pe care Emma Răducanu o va încasa doar din contractele de sponsorizare parafate până acum se ridică la 18 milioane dolari americani.