Lifestyle

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc. Primele reacții ale sportivei: „Dă șansa…”

Simona Halep

Astăzi, 15 septembrie 2021, Simona Halep și Toni Iuruc și-au unit destinele. Înainte de a spune DA, sportiva a scris un mesaj impresionant pe un cont de socializare: „Dă șansa oricărei zile să fie cea mai frumoasa din viața ta”, este mesajul postat pe Instagram de celebra sportivă.

Simona Halep, 29 de ani, și Toni Iuruc, 42 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Soțul sportivei, Toni Iuruc, este un milionar machidon și a mai fost căsătorit de două ori.

Halep: „Dă șansa oricărei zile să fie cea mai frumoasa din viața ta”

Sportiva este emoționată și fericită deoarece va îmbrăca rochia de mireasă în scurt timp. Cei doi și-au înregistrat declarația de căsătorie la Starea Civilă. Petrecerea va avea loc în Mamaia, iar tinerii însurăței vor fi înconjurați de mari personalități în ziua cea mare.

Halep: „Este un eveniment frumos, am emoţii”

Potrivit telekomsport.ro, invitații nu vor avea voie să intre la petrecere cu telefoane mobile sau alte gadgeturi cu care ar putea fotografia sau filma anumite impostaze. Ceea ce este de înțeles, având în vedere că printre invitați se numără președintele Klaus Iohannis, foștii jucători de tenis Ilie Năstase și Ion Țiriac și alte personalități de renume.

Ilie Năstase a fost cel care a dat-o de gol pe Simona Halep în ceea ce privește căsătoria.

„Este un eveniment frumos, am emoţii. Sunt emoţii diferite faţă de câştigarea unui Grand Slam, este partea personală, tenisul rămâne tenis. Aici este mult mai important pasul şi sunt bucuroasă că se întâmplă”, a declarat Halep pentru Agerpres, în urmă cu o săptămână.

„Domnul Năstase m-a dat de gol. Da, ne vom căsători săptămâna viitoare, e un eveniment frumos, am emoţii. Emoţiile sunt diferite de cele de la un Grand Slam, e partea personală”, a spus Simona Halep.