Info Actual

Info Actual > Politică > Ce mesaj a găsit o asistentă medicală din Anglia? „Stai acasă, salvează vieți”
Politică

Ce mesaj a găsit o asistentă medicală din Anglia? „Stai acasă, salvează vieți”

Ce mesaj a găsit o asistentă medicală din Anglia? „Stai acasă, salvează vieți”. Bex Williams, din Godmanchester, Cambridgeshire, a avut șocul vieții sale în momentul în care a ajuns acasă.  Asistenta medicală tocmai terminase o tură de noapte de 12 ore,  la spitalul Peterborough. Conform dailymail, Bex Williams a găsit sub ușă un bilețel, care o certă că nu stă acasă.

Nota scrisă de mână spunea: „Ești o dizgrație și ai fost raportată! Stai acasă, salvează vieți ”. „La început am crezut că este o scrisoare de gest de mulțumire, după ce și alte asistente au primit cadouri și mesaje minunate pe mașinile și ușile lor”, a mărturisit Bex, dezamăgită de gestul vecinilor. „
Când am citit biletul, inima mi-a sărit în gât. Pur și simplu nu îmi venea să cred cât de groaznic m-a făcut să mă simt.”

Asistenta deja se descurca foarte greu. Ea era nevoită să-și ducă copiii în fiecare zi la fratele său, ca să poată merge la serviciu. Nu știe cine i-a băgat bilețelul sub ușă, dar crede că a fost probabil un vecin. „Cei mai mulți vecini știu că sunt o mămică singură care trebuie să-mi las copiii acasă la fratele meu, pentru a avea grijă de ei”, a spus Bex.

Asistenta medicală din Anglia a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îi îndeamnă pe oameni să fie mai atenți cu cei din jur. „Vă rog, dacă simțiți nevoia să abordați pe cineva în legătură cu comportamentul său aparent egoist, asigurați-vă mai întâi că știți despre ce este vorba.” Bex Williams a primit mii de mesaje de încurajare în urma acestui mesaj.

The note that NHS nurse, Bex Williams, came home to after a 12-hour night shift at Peterborough Hospital in Godmanchester, Cambridgeshire, calling her a disgrace for not staying at home during the lockdown