Actual

Ce OTRAVĂ au găsit în sângele celui mai cunoscut lider politic rus. Medicii au făcut anunțul

Ce OTRAVĂ au găsit în sângele celui mai cunoscut lider politic rus. Medicii au făcut anunțul

Ce OTRAVĂ au găsit în sângele celui mai cunoscut lider politic rus. Reamintim că politicianul rus Aleksei Navalnîi, cunoscut ca principalul oponent al lui Putin, se află acum în reanimare cu suspiciuni că ar fi otrăvit. Însă medicii de la spitalul din Berlin în care se află internat opozonatul rus au confirmat că acesta a fost otrăvit. Din primele informații, în corpul lui Aleksei Navalnîi s-a găsit osubstanță care aparține „grupului de inhibitori de colinesterază”.

Spitalul Charite a transmis într-un comunicat faptul că „probele clinice arată o intoxicare cu o substanță care aparține grupului inhibitorilor de colinesterază”. Iar starea opozantului rus este una gravă, însă momentan viața nu îi este pusă în pericol, relatează BBC.

Aleksei Navalnîi a fost otrăvit

„Efectul otrăvii, inhibarea colinesterazei în organism a fost dovedită de mai multe ori și în mai multe laboratoare independente. Dl. Navalnîi este tratat cu atropină”, notează aceeași sursă.

„Momentan nu se știe care este substanța exactă. Am început o amplă analiză. Efectul otrăvii a fost confirmat de mai multe ori, în mai multe laboratoare”, se mai arată în același comunicat.

De asemenea, medicii au anunțat că substanța ar putea avea efecte grave asupra sistemului nervos.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *