Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Ce spune Lidia Fecioru despre depresie: Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele
Ezoteric

Ce spune Lidia Fecioru despre depresie: Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele

Ce spune Lidia Fecioru despre depresie: Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele

Ce spune Lidia Fecioru despre depresie. Bioenergoterapeutul a vorbit în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse despre cum ne tulbură viața problemele interioare. Dacă nu sunt rezolvate din timp, acestea pot conduce la apariția unor afecțiuni grave. Lidia Fecioru a oferit sfaturi prețioase în acest sens, punctând că ajungem de multe ori să ”tragem de noi”, ceea ce ne dăunează pe termen lung

Reprimarea emoților

Din cauza reprimării sentimetelor, practic își reprimează emoțiile și nu își mai dea voie să primească iubirea. Nu poți să o mai faci să fie veselă, ce spui tu sunt celelalte forme de atac, ne punem în dificultate, atragem energii negative, ne creăm accidente. Avem furia foarte mare. Întrebăm de unde e forma de stres, este un virus, forma de stres este cea care îmbolnăvește organele. Cei care se ocupă de couching, scriitoarea celei mai vândute cărți de psihologie: Cum să fii fericit, s-a sinucis. Noi nu le conștiientizăm. Indiferent câte informații le dăm oamenilor, ei vor reacțioana doar atunci când vor trece printr-o situație.

Stres

Oamenii ți-ar spune că ar trăi viața altfel, asta este forma de stres. Trebuie să ne facem timp pentru bucățica de fericire. Să-i avem pe partenerii pe care îi avem în gând. Să ne anihilăm rata de stres.

Cum ajungem să tragem de noi

Avem senzația că suntem buricul pământului, că suntem de neînlocuit. Am un prieten, mereu ocupat, avea ceva la inimă și nu mergea la doctor, l-am dus la Cimitirul Bellu, i-am spus că toți de aici au avut ceva mâine de făcut. Sunt lucruri pe care trebuie să le facem la timp. Moartea nu ne așteaptă să ne rezolvăm problemele.

Simptome și cauze

Cauze? Neîmplinirea sufletească, nu-și găsesc un serviciu pe care și-l doresc. Inventează ceva pentru tine, nu o sa-ți pună niciun business cineva în brațe. Duc în depresie, izolare, nu-și mai găsesc locul în socitetate și la femei se regăsește în lipsa perechii. Femeile cer mai repede ajutor.

Depresia

Depresia vine cu o formă ușoară, de intrare în panică, insomnie. O depresie conștientizată, dacă nu este tratată la timp și a trecut pragul, nu-l știi care este, și i se pare că a supraviețuit acesteia, cu siguranță va intra iar într-o formă mai gravă de depresie. Cu simptome mult mai grave. Cu boli.

Complementarea dintre medicina tradițională și terapiile alternative

Dacă există o formă de depresie, trebuie să iei o medicamentație și apoi poți lua adjuvante. Găsim medici care au rețineri pentru medicina alternativă, dar până la câștigul lor. Pastile pe care le fac. Am pacienți care nu cred în bioenergoterapie, vin din curiozitate.