Actual Lifestyle

Ce spune președintele Federației Române de Tenis despre acuzația de dopaj adusă Simonei Halep

Ce spune președintele Federației Române de Tenis despre acuzația de dopaj adusă Simonei Halep

Simona Halep a primit vestea că a picat testele de dopaj pe data de 7 octombrie. Astăzi, însă, a explodat știrea și în România, iar sportiva a reacționat pe paginile ei de socializare. Spune că nu a luat niciodată conștient vreo substanță interzisă și că va lupta ca adevărul să iasă la lumină.

Federația Română de Tenis nu a primit nicio comunicare despre Halep

Într-o intervenție televizată la Antena 3, George Cosac, președintele Federației Române de Tenis a spus că nu s-a primit nicio comunicare din partea US Open sau Federației Internaționale  în legătură cu Simona Halep. El exclude categoric că sportiva a luat intenționat vreo substanță de dopaj. El a subliniat că, după cum a citit în comunicatul apărut în presă, perioada în care i s-a luat probele Simonei coincide cu divorțul său. „Probabil că atunci nu a mai fost foarte atentă la ce medicație ia. Să avem răbdare să vedem ce va fi mai departe”, a mai spus Cosac.

„Și Sharapova și Serena Williams au fost prinse”

Ilie Năstase i-a luat apărarea vedetei, dând și o informație bombă, tot postului Antena 3: și Sharapova și Serena Williams s-ar fi dopat. „Să așteptăm să vedem ce spune Simona și ce s-a întâmplat. Din ce știu eu și Sharapova și Serena William au fost prinse.

Sunt oameni din tenis care au spus asta. De ce nu s-a făcut vâlvă? Pentru că atunci s-ar fi terminat circuitul feminin întrucât nici un sponsor n-ar mai fi băgat bani. Pe vremea mea, singurul drog era atunci când te prindea cu un pahar cu vin în plus”, a explicat fostul mare sportiv al României.

Ilie Năstase a îndemnat pe toată lumea să aștepte să vină mai multe informații.

Esteposibil ca Simona Halep să meargă în Tribunalul Sportiv pentru o decizie, dar va trebui să meargă cu probe solide fiindcă este foarte greu de demonstrat, dar nu imposibil. Au mai existat cazuri.