Diverse

Cel mai ciudat accident auto pățit de un șef din Poliție într-o parcare

Cel mai ciudat accident auto pățit de un șef din Poliție într-o parcare

Adjunctul şefului Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, Florin Turnagiu, a avut parte de un moment neplăcut, pe care nu-l va uita atât de repede. Iată ce s-a întâmplat.

Cu câteva zile în urmă, șeful din Poliție a fost implicat într-un accident bizar, în parcarea unui supermarket. În timp ce se afla la volanul unui mașini, o femeie în vârstă, care circula pe un scuter, a intrat în automobilul său. Femeia a avut nevoie de intervenția medicilor și a fost transportată la spital.

Comunicatul ulterior al IPJ este scris cu multă măiestrie lingvistică, de aceea îl și redăm.

Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicaţi nu consumase alcool

„O femeie de 62 de ani, din Arad, în timp ce se deplasa cu un scuter electric în parcarea unui supermarket de pe Calea Timişoarei din municipiu, a intrat în coliziune faţă-spate cu autoturismul din faţă, care frânase pentru a intra într-un loc de parcare, condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Timiş.

În urma impactului, femeia a fost transportată la spital, în vederea efectuării de investigaţii medicale, fiind rănită uşor, la prima vedere. Testarea cu aparatul alcooltest a indicat că niciunul dintre cei implicaţi nu consumase alcool”, a transmis IPJ Arad, potrivit Agerpres.

Despre acest accident stupid a fost informat și Parchetul de pe lângă Judecătoria Arad. În acest moment, cercetările continuă și vom vedea dacă evenimentul va fi încadrat la accident de circulație, el petrecându-se într-o parcare.

Polițistă din Iași, și ea victima unui accident stupid

Un alt accident stupid s-a petrecut cu câțiva ani în urmă, când o polițistă din Iași a ajuns în comă la spital, după ce a căzut pe scări în clădirea Inspectoratului de poliție județean Iași. Mihaela Abaza a rămas cu mari sechele și a fost nevoită să se pensioneze medical, cu pensie de invaliditate.

Ea a suferit o plagă craniană și un hematom intracerebral și a fost nevoie să fie operată de medicii de la Spitalul de Neurochirurgie Iași. Din nefericire, sursele spun că femeia nu și-a revenit nici acum definitiv, dar reușește să se descurce și să ducă o viață aproape de normalitate.