Lifestyle

Celebrul model Naomi Campbell face senzație la 52 de ani: a primit o diplomă importantă

Celebrul model Naomi Campbell face senzație la 52 de ani: a primit o diplomă importantă
ea.md

„Sunt dincolo de cuvinte de recunoștință și emoție pentru a primi o astfel de onoare de la University for the Creative Arts”,  a declarat Naomi.

După ce în 2021, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima dată, anul acesta, supermodelul în vârstă de 52 de ani (care face furori pe podiumurile de modă și acum), și-a mai îndeplinit un alt vis și anume acela de a deveni Doctor.

 „Ziua absolvirii! Sunt dincolo de cuvinte de recunoștință și emoție pentru a primi o astfel de onoare de la @unicreativearts . Vă mulțumesc pentru felul călduros în care m-ați primit, colegii mei de clasă de 20, 21, 22  de ani. Sunteți viitorii noștri creativi și abia aștept să văd contribuția voastră în lume. Vă mulțumesc domnule președinte și vicecancelar Bashir Makhoul… Mulțumesc mamei mele @valeriemorriscampbell & familiei mele pentru că a stat alături… și familiei mele alese … Și mulțumesc Dumnezeului Atotputernic pentru că mă ghidează în fiecare zi… și (mi-a dat) cea mai mare binecuvântare a mea, fiica mea”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram, unde și-a manifestat bucuria alături de cei peste 13 milioane de fani ai săi de pe rețeua de socializare.

Ce vestimentație a avut Naomi Campbell la absolvire

În timpul ceremoniei, care a avut loc la Royal Festival Hall,  Naomi a urcat pe scenă purtând o togă și o șapcă tradiționale pentru absolvenți, pe dedesubtul acesteia având o salopetă Burberry, în nuanța clasică crem a mărcii istorice, pe care a asortat-o cu cizme negre din piele cu vârf rotund.

Naomi Campbell a trăit clipe unice în momentul primirii titlului de Doctor

Naomi Campbell a primit cu lacrimi în ochi însemnele doctoratului, iar din acel moment titlul de Doctor, pe care l-a obținut, este oficial.

Supermodelul legendar a adăugat această realizare impresionantă în CV-ul ei, după ce a acceptat un doctorat onorific de la Universitatea pentru Arte Creative din Londra, potrivit retetesivedete.ro.

Cum a sărbătorit vedeta acest eveniment

După ce a postat pe rețelele de socializare titlul de Doctor, mai târziu, în cursul zilei, Naomi a sărbătorit distincția în adevăratul stil de supermodel cu o petrecere organizată la restaurantul The Twenty Two din Mayfair.

La petrecerea ei de absolvire, unde a avut alături pe unii dintre cei mai apropiați și mai dragi oameni ai ei (modelele Winnie Harlow, Emma Weymouth, rapperii P. Diddy, Wizkid și Tinie Tempah, precum și cântărețul Yung Miami și modelul australian Shanina Shaik), Naomi Campbell a purtat o rochie lungă strălucitoare, albastru metalizat, potrivit sursei citate.