Showbiz

Jennifer Lopez, în duet cu „partenerul ei preferat”: fiica de 14 ani care vrea să fie de „gen neutru”

Jennifer Lopez, în duet cu „partenerul ei preferat”: fiica de 14 ani care vrea să fie de „gen neutru”
twitter.com/JLo/status

Săptămâna trecută, Jennifer Lopez a cântat împreună cu „partenerul ei de duet preferat”.

Superstarul, în vârstă de 52 de ani, a interpretat la Gala Blue Diamond a Fundației Los Angeles Dodgers, pe Stadionul Dodgers din Los Angeles.

Cum era îmbrăcată Jennifer

Câștigătoarea Grammy purta o pereche de pantaloni verzi cu talie înaltă, un sutien și o haină asortată cu pene atunci când și-a prezentat invitatul special folosind pronumele genul neutru – they/them. Lucru care i-a convins pe toți că mama e de acord că fiica ei a împărtășit genul non-binar, iar ea îi respectă dorința.

„Ultima dată când am cântat împreună a fost pe un stadion mare ca acesta și îi rog să cânte cu mine tot timpul și nu vor. Deci aceasta este o ocazie foarte specială. Sunt foarte, foarte ocupați. Rezervat. Și scump, a glumit ea. Mă costă când ies. Dar merită fiecare bănuț pentru că sunt cu partenerul meu de duet favorit din toate timpurile”, a spus actrița în timp ce își chema partenerul pe scenă.

Cu cine a cântat Jennifer Lopez

Jennifer Lopez a interpretat un duet cu Emme, copilul ei în vârstă de 14 ani.

Emme era îmbrăcată în pantaloni scurți roz aprins până la genunchi și o cămașă asortată cu nasturi, cu șosete roz, botine negre și o șapcă mare de sport.

Artista alintată JLo are doi gemeni, o fată Emme și pe fratele ei, Max, cu fostul soț, cântărețul Marc Anthony, în vârstă de 53 de ani.

Emme avea un microfon de culoarea curcubeului, în timp ce ea și mama ei au început interpretarea piesei A Thousand Years a Christinei Perri, pentru evenimentul anual de strângere de fonduri pentru educație, îngrijire medicală, persoane fără adăpost și probleme de justiție socială în Orașul Îngerilor.

Un videoclip distribuit pe TikTok de Christina the Supermom, cu prezentarea afectuoasă a mamei, a fost vizionat de peste 50 de mii de ori.

Fanii de pe rețelele sociale o laudă pe Jennifer pentru că și-a prezentat cu dragoste copilul cu pronumele „lor”/ them.

„Renunță la copilul meu”, a exclamat mândră mama la sfârșitul spectacolului. Un fan a comentat: „Awww JLo respectând pronumele”. Un altul a spus: „Cei mai buni părinți își iubesc și își susțin copiii – du-te JLO și Emme!”

Ultima dată când cele două au cântat împreună a fost la Superbowl Halftime Show în 2020.

Halftime, documentarul lui JLo, care este descris ca o privire intimă asupra vieții artistei și navighează în a doua jumătate a carierei, a debutat pe Netflix pe data de 14 iunie 2022.