Info Actual

Info Actual > Politică > Cerere de amânare solicitată premierul Ludovic Orban de Daniel Zamfir, senator PSD
Politică

Cerere de amânare solicitată premierul Ludovic Orban de Daniel Zamfir, senator PSD

Cerere de amânare solicitată premierul Ludovic Orban de Daniel Zamfir, senator PSD. Senatorul i-a solicitat, astăzi, premierului Ludovic Orban să amâne printr-o hotărâre de guvern liberalizarea preţurilor la utilităţi. În opinia sa, lipsa unei măsuri în acest sens va avea consecinţe extrem de grave.

Daniel Zamfir: ”Îi cer public primului ministru Ludovic Orban să amâne ceea ce Guvernul Cioloş decisese, şi anume, liberalizarea preţurilor la utilităţi. Guvernul Cioloş a decis ca liberalizarea preţurilor la utilităţi să se facă cu un an mai devreme decât era prevăzut. Noi solicităm, urgent, ca primul ministru Ludovic Orban, printr-o hotărâre de guvern să decidă amânarea liberalizării preţurilor la utilităţi.”

Senatorul PSD a făcut această cerere de amânare în condițiile în care populația trece printr-o perioadă dificilă legată de criza generată de pandemia de coronavirus. In condițiile liberalizării totale a prețurilor la utilități, o posibilă creștere a acestora, nu ar mai putea fi suportată de cetățenii care intră în categoriile de risc.