Actual

Cine va cânta la nunta lui George Simion. Detalii despre nunta care va avea loc în satul Oveselu din județul Vâlcea

Cine va cânta la nunta lui George Simion. Detalii despre nunta care va avea loc în satul Oveselu din județul Vâlcea

George Simion se căsătorește cu aleasa inimii lui pe 27 august în satul Oveselu, comuna Măciuca din județul Vâlcea. Până atunci, pregătirile sunt în toi. Senatorul a declarat în emisiunea lui Robert Turcescu de la B1 Tv că evenimentul va fi o serbare câmpenească.

Prezența a fost confirmată de circa 10.000 de oameni, potrivit lui George Simion și încă mai așteaptă confirmări. A și făcut, încă o dată apel, la cei care vor să participe să trimită mesaj de confirmare pentru a ști cum să se pregătească cu locurile. Accesul la eveniment se va face pe bază de brățară, ca la concerte sau resorturi.

Cine va cânta la nunta lui George Simion. Detalii despre nunta care va avea loc în satul Oveselu din județul Vâlcea

„Îi rog pe toţi cei care vin să confirme participarea, pentru că altfel nu vor putea face accesul şi nu o să ştim pentru câţi oameni o să ne pregătim. Accesul se face pe baza listei de oameni care au confirmat. Vom avea o brăţară pe care o primeşte toată lumea care se înregistrează, o brăţară de acces, cum se procedează la toate evenimentele”, a explicat George Simion. El a spus și că a trimis invitații colegilor parlamentari, dar că nu a primit confirmări de la aceștia și gândește că nu sunt lăsați să participe de șefii partidelor.

Întrebat despre meniu și muzicanți, George Simion a spus că vor fi cu siguranță sarmale și grătare, iar printre artiștii așteptați să cânte sunt Veta Biriș și Trupa Phoenix.

„Va cânta doamna Veta Biriş, o să fie taraful lui Tudorel Pană, taraful de la Vărbilău şi formaţia Phoenix. Am invitat toţi colegii parlamentari, aşa mi s-a părut normal. Din păcate, cred că au ordin, să nu participe. Nu am primit confirmarea de la niciunul dintre partidele din Parlament, dar nu este opţional. Vine doar cine vrea. Nu e nuntă cu dar. Naşii şi rudele apropiate o să se ocupe de sarmale şi de masa nuntaşilor.

Ce meniu va fi la nunta lui George Simion

Nunta lui George Simion va fi ca un festival, iar costumul său de ginere va fi un costum tradițional din zona Vrancei.

„Vom avea sarmale şi grătar. Colegii mei parlamentari vor amenaja câte un cort pentru fiecare regiune etnografică din România. O să vină mulţi meşteşugari şi mulţi oameni conectaţi cu folclorul românesc. Nuntaşii vor avea diferite atracţii la care pot participa, ca la un festival”, a spus liderul AUR.

O să fie un costum tradiţional din zona Vrancei. L-am făcut la un atelier specializat. O să avem şi balţi de paie, o să avem şi toate elementele dintr-o nuntă de acum 100-150 de ani.

Luna de miere o să o facem în Maramureş. Am primit invitații în Ţara Lăpuşului, la Săpânţa, Transalpina şi Transfăgărăşan”, a spus George Simion.

Trebuie spus că aceleași informații le-a dat liderul AUR la mai multe televiziuni.