Economic

Cine va fi noul director general al Metrorex. Trebuie să vină cu soluţii pentru rezolvarea unor probleme urgente

Cine va fi noul director general al Metrorex. Trebuie să vină cu soluţii pentru rezolvarea unor probleme urgente

Cine va fi noul director general al Metrorex. Trebuie să vină cu soluţii pentru rezolvarea unor probleme urgente! Fost preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Romaero Băneasa, economistul Ştefan Paraschiv va fi numit astăzi director general al companiei Metrorex, a anunţat în exclusivitate pentru Radio România Actualităţi ministrul transporturilor, Cătălin Drulă.

Cine va fi noul director general al Metrorex. Ştefan Paraschiv trebuie să vină cu soluţii pentru rezolvarea unor probleme urgente precum aprobarea bugetului Metrorex, care permite păstrarea salariilor majorate cu 18 la sută doar dacă se fac reduceri de personal, sau încheierea unor noi contracte pentru spaţiile comerciale din subteran.

Un mandat dificil

Cătălin Drulă: Ştefan Paraschiv este unul dintre cei care formează noul Consiliu de Administrație. Metrorex are un Consiliu de Administrație format din cinci profesioniști începând de săptămâna trecută și domnul Paraschiv și-a asumat acest mandat, are un mandat de reformă acolo, de a face schimbări la felul cum se întâmplă lucrurile în Metrorex. E un mandat dificil, îi mulțumesc că l-a acceptat.

Forma finală a Raportului Corpului de Control al Ministrului Transporturilor arată că anul trecut, sporul de tunel a fost acordat abuziv multor angajaţi şi că valoarea sporurilor acordate a fost de 87 la sută din totalul cheltuielilor cu salariile pentru timpul efectiv lucrat la metrou.