Lifestyle

Clopotele de nuntă se anulează pentru miliardarul Rupert Murdoch. Magnatul media îi spune adio logodnicei Ann Smith

Rupert Murdoch și logodnica lui; sursă foto: cnn.com
FOTO:cnn.com

Potrivit unor surse apropiate lui Murdoch, președintele Fox Corporation, în vârstă de 92 de ani, și Ann Lesley Smith, în vârstă de 66 de ani, devenită prezentatoare de radio au anulat brusc logodna lor.

Murdoch și Smith ar fi plănuit să se căsătorească în această vară, la mai puțin de un an după ce Murdoch a finalizat divorțul de cea de-a patra soție a sa, modelul actor Jerry Hall. O sursă apropiată lui Murdoch a declarat că acesta devenise din ce în ce mai inconfortabil cu opiniile evanghelice declarate ale lui Smith. Purtătorul de cuvânt al lui Rupert Murdoch a refuzat să comenteze.

Rupert Murdoch a fost căsătorit de patru ori

Despărțirea pune capăt unei iubiri fulminante care a generat titluri de presă în întreaga lume. În ianuarie, Murdoch și Smith au fost fotografiați pentru prima dată în vacanță în Barbados. Fotografiile l-au surprins pe Smith ajutându-l pe Murdoch fără tricou să iasă din ocean.

În februarie, Wall Street Journal a relatat că Murdoch urma să cumpere un apartament de 30 de milioane de dolari și 6.500 de metri pătrați în Central Park South, care ar fi putut fi reședința lui și a lui Smith la New York. În martie, Murdoch și-a anunțat logodna în paginile ziarului său New York Post. „Am fost foarte nervos. Mi-era teamă să mă îndrăgostesc – dar știam că aceasta va fi ultima. Ar fi bine să fie. Sunt fericit”, a declarat miliardul pentru Cindy Adams.

Săptămâna trecută, Daily Mail a relatat că Murdoch i-a dăruit lui Smith un inel de logodnă cu diamant de 11 carate, despre care se spune că valorează peste 2,5 milioane de dolari.
Dar titluri mai puțin favorabile au apărut după ce presa a început să investigheze biografia peticită a lui Smith. Se știu puține lucruri despre copilăria ei. La vârsta de 20 de ani, Smith s-a căsătorit cu John B. Huntington, un descendent al unei familii bogate din domeniul căilor ferate din California. „Cheltuiam cu ușurință 65.000 de dolari pe lună pe haine. Banii nu erau un obiect. Aveam totul pe lume”, a declarat ea pentru Christian Broadcasting Network.

Ann Lesley a fost la rândul ei căsătorită de mai multe ori

Aceștia au divorțat, a spus ea în interviul CBN, când Huntington a devenit un alcoolic abuziv. Anne Smith a fost sinucigașă, apoi l-a „găsit” pe Iisus într-o cafenea și a devenit predicator de stradă în Marin County, California. „Când Îl lași pe Domnul să preia controlul asupra vieții tale, poți reuși. Din ruine poți să te ridici și să lași uleiul ungerii Sale să te acopere”, a declarat Smith pentru CBN. Ulterior, s-a căsătorit cu cântărețul de muzică country și antreprenorul de televiziune Chester Smith.

Dar când Chester Smith a murit în 2008, Ann Lesley a fost implicată într-o luptă urâtă în instanță cu fiicele ei vitrege pentru averea de milioane de dolari a lui Smith. La un moment dat, în documente judiciare, o fiică vitregă a acuzat-o pe Ann Lesley de „abuz financiar asupra bătrânilor”. Litigiul a fost soluționat în 2010, iar Ann Lesley nu a recunoscut nicio abatere.

Copiii adulți ai lui Murdoch din cea de-a doua căsătorie cu Anna, Elisabeta, Lachlan și James, se pare că au fost ușurați de faptul că Ann Lesley nu a avut proprii copii, ceea ce ar fi putut complica bătălia succesorală deja complicată cu privire la viitorul imperiului Murdoch.

Cea de-a treia căsătorie a lui Murdoch cu Wendi Deng în 1999 la mai puțin de o lună după divorțul de Anna a stârnit o revoltă din partea copiilor săi adulți, care s-au opus ca fiicele lui Murdoch și ale lui Deng, Chloe și Grace, să primească acțiuni cu drept de vot în trustul de familie care controlează imperiul media, informează Vanity Fair.com.