Actual Social

Clotilde Armand nu va mai avea suficienți bani pentru întreținerea “panseluțelor” din sector

Clotilde Armand nu va mai avea suficienți bani pentru întreținerea “panseluțelor” din sector
stiridinsurse.ro

“Amendamentele depuse de către consilierii locali ai PNL stopează jaful primarului Armand”.

Clotilde Armand, Primarul Sectorului 1 vrea 12 milioane de lei pentru panseluțe

“În cadrul ședinței de Consiliu Local convocată de îndată de Primarul Sectorului 1, primarul Clotilde Armand solicită, nici mai mult nici mai puțin de încă 12 milioane de lei, necesari pentru întreținerea “panseluțelor” din sector și, prin aceasta, necesari achitării către firmele de casă ale acesteia, de fapt”, se menționează în comunicatul PNL Sector 1, publicat pe facebook.

„Consilierii locali ai PNL opresc scurgerea de bani prin unele amendamente depuse pe rectificarea bugetară”

Azi, 1 noiembrie 2022, Consiliul Local a adoptat cele 5 amendamente ale grupului PNL și a votat rectificarea cu aceste amendamente.  Recenzorii vor putea să își primească banii, școlile și spitalele vor avea bani pentru căldură în iarnă.

“Considerând bugetul uriaș respectiv 170 milioane lei pe care Primarul îi are deja la dispoziție în prezent pentru panseluțe și borduri duble, pe care le vedem cu toții în ultima lună, PNL Sector 1, prin consilierii locali au redirecționat acești bani către școlile și spitalele din Sectorul 1”.

Consilierii locali vor construirea unui nou CET

“Pentru că iarna bate la ușă, iar primarul ține zeci de milioane de lei blocați în ”pușculițe” reprezentate de proiecte iluzorii,  care nici măcar nu au fost scrise decât pe platforme de socializare, în timp ce iarna este foarte aproape, consilierii locali ai PNL (în baza miilor de reclamații primite pe criza lipsei apei calde și a căldurii din Sector, peste care se adaugă creșterea prețurilor cu energia), susțin bugetarea construirii unui nou CET, respectiv CET Aviației (Nord),  în zona de nord a capitalei care să asigure confort cetățenilor”, scrie PNL Sector 1 pe facebook.

A venit momentul stopării jafului Primarului Clotilde Armand

“Amendamentele depuse astăzi de către consilierii locali ai PNL stopează jaful primarului Armand, corectează bugetul propus de primar și direcționează fondurile astfel:

  • 6 milioane lei pentru dotările și reparațiile școlilor din sector.
  • 28 milioane lei pentru funcționarea spitalelor din sector.
  • 700 mii lei pentru demararea modernizării piețelor.
  • 40 milioane lei pentru construirea unui nou CET în zona de nord a sectorului.
  • 2 milioane lei pentru reparații la adăpostul de câini de la Odăi”.

Amendamentele votate trebuie puse în practică imediat

De asemenea, “PNL Sector 1 cere primarului Armand ca, după votul de azi, 01 noiembrie 2022, din Consiliul Local, aceste amendamente să fie puse în practica bugetară imediat, nu așa cum a procedat în trecut, încălcând legea!”

Totodată se cere ”Să dea banii recenzorilor cu celeritate! Să dea banii către școli, CET pentru căldură și spitale și să facă administrație, nu calomnii pe Facebook”, se arată în comunicatul PNL Sector 1, postat pe facebook.