Showbiz

Concertul Rolling Stones, anulat după ce fanii umpluseră stadionul. Mick Jagger are Covid

Concertul Rolling Stones, anulat după ce fanii umpluseră stadionul. Mick Jagger are Covid

Un eveniment așteptat de fanii din toată lumea a fost anulat. Vestea i-a luat pe neașteptate, mai ales că ei au cumpărat  bilete și și-au rezervat locurile din timp, la concertul care, acum, nu va mai avea loc, din motive independente de voința artistului.

Concertul Rolling Stones anulat. Solistul trupei, Mick Jagger are Covid

Amsterdam era cea de-a patra oprire din cadrul turneului european ”Stones Sixty”, după un concert susţinut joi, în orașul Liverpool.

Doar că trupa The Rolling Stones a anulat concertul pe care ar fi trebuit să-l susţină în Amsterdam, după ce solistul Mick Jagger a fost testat pozitiv la coronavirus, a anunţat formaţia, prin intermediul unui comunicat de presă, pentru a liniști spiritele iubitorilor de muzică.

The Rolling Stones regretă profund anularea din această seară, dar siguranţa spectatorilor, a muzicienilor şi a echipei din cadrul turneului trebuie să reprezinte o prioritate”, au scris și muzicienii pe pagina lor de social media.

Jagger a prezentat simptome ale infectării cu coronavirus, imediat după ce a ajuns la Johan Cruijff ArenA din Amsterdam, a precizat formaţia.

Fanii au fost total luați prin surprindere deoarece anunțul că artistul preferat nu va concerta a venit cu 30 de minute înainte de începerea show-lui. Mojo Concerts, compania care a organizat concertele din Olanda, au urcat pe scenă pentru a informa publicul prezent pe ArenaA, un stadion de fotbal, cu doar o oră şi jumătate înainte de începerea concertului,  titrează media internațională.

Nu poate cânta, nu poate concerta. Nu va fi un concert în seara aceasta… nu avem ce face”, i-a anunţat pe fani un reprezentat care nu şi-a dezvăluit numele. Spectacolul Stones Milan de pe 21 iunie de pe stadionul San Siro merge mai departe și va avea loc conform programului.

Trupa Rolling Stones a fost nevoită să își amâne și concertul pe care urma să îl susțină vineri, 17 iunie, pe stadionul Wankdorf din Berna, Elveția, ca urmare a faptului că Mick Jagger a fost depistat pozitiv la testul Covide. Spectacolul de la Berna va fi reprogramat pentru o dată ulterioară. Deținătorii de bilete trebuie să își păstreze biletele. Biletele pentru spectacolul din 17 iunie vor fi onorate pentru data reprogramată. Detaliile reprogramării vor fi anunțate imediat ce vor fi disponibile, au mai scris pe pagina lor de socializare membrii îndrăgitei formații.

Foto: retetesivedete/ video: youtube