Actual Diverse

Copila de numai 16 ani, găsită carbonizată, și-a dat foc singură. Ancheta Poliției Bacău a scos la iveală drama fetei

Copila de numai 16 ani, găsită carbonizată, și-a dat foc singură. Ancheta Poliției Bacău a scos la iveală drama fetei
pixabay

Un caz macabru iese la suprafață. O tânără copilă, adolescentă, de numai 16 ani, a fost găsită la ea acasă, parțial carbonizată. Ce s-a aflat până la această oră despre această poveste sinistră și incredibilă, care a avut loc în România zilelor noastre, în cele ce urmează.

Copila de numai 16 ani găsită carbonizată s-a stropit cu benzină și și-a dat foc singură

O tânără fată de 16 ani din județul Bacău a fost găsită parțial carbonizată în grădina locuinței sale, din comuna Bogdănești, luni dumineața. Membrii familiei sunt cei care au găsit-o.

Cazul a fost relatat pentru Infoactual de către Cătălina Păduraru, reprezentant al Inspectoratului de Politie al Județului Bacău.

”La data de 9 ianuarie a.c., în jurul orei 06.30, o minoră de 16 ani, din comuna Bogdănești a fost găsită de membrii familiei parțial carbonizată, în grădina locuinței. Cadavrul minorei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, în vederea efectuării autopsiei.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, cercetările fiind continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul comiterii infracțiunii de ucidere din culpă.”

Una dintre opiniile vehiculate făcea referire la faptul că fata s-ar fi jucat cu focul și astfel a avut loc tragedia. Dar surse din interiorul anchetei spun că nu era nicidecum un joc, fata era o persoană introvertită și chiar ea și-a dat singură foc, intenționat, cu bună știință, premeditat.

În plus, Infoactual a avut acces la pagina de Facebook a fetei. Imaginile pe care le evidenția adolescenta sunt de-a dreptul șocante, halucinante chiar. Incredibil cum nimeni nu s-a autosesizat: un apropiat, un coleg, un vecin, un profesor, oricine. Chiar nimeni?

Adolescența din punct de vedere psihologic este o perioadă grea și am trecut-o fiecare dintre noi. Dar greutatea este de mii de ori mai mare în cazul unui om închis în sine, introvertit, așa cum era această fetiță din Bogdănești, Bacău.

Cadavrul adolescentei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală, pentru autopsie. Cercetările pe cazul dat continuă.